Gıda Mühendisliği

Büşra SEVİNÇ-BAHÇIVAN GIDA (2019)

Çok verimli ve çok keyifli bir 4 ay geçirdim. Peynir hakkında öğrendiğim teorik bilgiler ile laboratuvar derslerinde gördüğüm deneyleri sahaya aktarıp özellikle laboratuvar derslerinde göstermiş olduğum başarı gittiğim firmada kendimi göstermemde çok yararlı oldu. Çalıştığım takım arkadaşlarımda benim her şeyi öğrenmemde bana çok büyük destek oldular. İlk günden beri stajyer değil çalışan olarak bakmalarına rağmen ne sorsam cevabından daha fazlasını anlattılar.

Fulya ASAN-AROMSA (2019)

Bu program biz öğrencilere çalışma hayatını, işyeri insan ilişkilerini, ekip çalışmasını, mühendis gibi düşünmeyi sağladı. Artık bastığımız adımlar daha sağlam, ne istediğimizin ve ne yaptığımızın bilincindeyiz. Kendimi diğer tecrübesiz yeni mezun arkadaşlardan daha önde görüyorum, bu bizim için büyük bir şanstı. Mezun olmadan iş teklifi alıp işe başlamak şuan ki ülkemizin durumunda oldukça zor bir ihtimalken bunu gerçekleştirmiş olmak çok gurur verici. Her öğrencinin özellikle de Aromsa’da bu deneyimi tatmasını öneririm.

Başak GÜRBÜZ-Continental Confectionery Company (2019)

4 aylık bu süreçte gerçekten iyi bir deneyim edinme imkanımız oldu.  Öğrenciler için çok yararlı bir uygulama ve büyük bir şans.

Canan YALÇIN- Continental Confectionery Company (2019)

Uygulama sayesinde hala hata yapma hakkı olan bir öğrenci olduğumuz gibi bir yandan da sorumluluk alması gereken ve iş hayatını deneyimleyen ön mühendis olarak kazanımlar sağlıyoruz. Asla kaçırılmaması gereken büyük bir fırsat olduğunu düşünüyorum.

RAHİME KÜBRA SIRMA-AK GIDA (2019)

İntörn eğitimi ile mesleğimiz ile ilgili tecrübe ve bilgi kazanırken şefiniz ve yoneteceğiniz kadro ile ilişkilerimizin nasıl olması gerektiğini de öğretiyor.

Deste ŞAHİN-SGS (2019)

İntörn programı sayesinde iş tecrübesini ve iş arkadaşlarım ile geçinmeyi öğrendim. İntörn programı sayesinde çalışmak istediğim veya istemediğim iş olanakları tanıdım. Diğer mezun arkadaşlarıma göre bir adım önde olmamı sağladı.

 

Beyza Nur ERTUĞRUL-SGS (2019)

İntörn Mühendislik eğitimimi verimli ve yoğun bir şekilde geçirdim. Firmaya elimden geldiğince destek çıkarak onlardan da alabileceğim en çok bilgi ve tecrübeyi almaya gayret gösterdim. İntörn mühendislik eğitimi güzel bir program.

Gülçin KAYA-SEYRAN GIDA (2019)

Meslek hayatına başlamadan tecrübe kazanmamızı, diğer mezun arkadaşlarımızdan bir adım önde başlamamızı sağladı. Bu eğitim zorluklarla başa çıkmayı öğretti bize.

Mustafa CAN KIRBAŞ-KAYA KARDEŞLER SÜT ÜRÜNLERİ (2019)

İntörn mühendislik programı iyi bir firmada yapıldığı sürece son derece yararlı bir program. Okul dönemi süresince iş tecrübesi kazanarak sektörü tanımamızı mühendisliği tanımamıza yardımcı oluyor. İş hayatına hazırlamakta son derece yararlı bir program.

Mevlüde ÇALIŞKAN-Turkish DO&CO (2019)

Fazlasıyla yararlı bir uygulama olduğunu düşünüyorum, okulda öğrendiğimiz teorik bilgilerden daha çok uygulamalı eğitimin bir öğrenciye kattığı hem tecrübe hem de iş imkanı sağlama açısından uygun bir program olduğunun kanaatindeyim.

HİLAL VAROL-TURKISH DO&CO (2019)

Süre ve dönem bazında bakılınca çok doğru bir zamanlama olmuş. Tecrübe katmasıyla bizlerin özgüvenini arttırdı ve sosyalleşmemizi sağladı.

Nihal KADER- KOSKA (2019)

İntörn mühendislik mezun olmadan gerçek anlamıyla tecrübe, deneyim, insanlarla iletişim ve kişisel gelişim için çok faydalıdır.

Esin KURTDOĞMUŞ-ZEELANDIA (2019)

İş hayatına alışma açısından çok faydalı ve güzel bir eğitimdi çok fazla uygulama yapma fırsatımız oldu yabancı misafirlerle tanışma fırsatı buldum. İstanbul’dan gelen  Ar-ge Müdürü ve mühendisleri ile ekip çalışmalarında  pilot denemelerinde bulundum. Fabrika müdürüm Harun Bey bilgi ve düşünceleri ile çok fayda sağladı bize bu fırsatı sağlayan ve yardımlarını hiç bir zaman esirgemeyen hocalarıma çok teşekkür ederim.