Gıda Mühendisliği
2014-07-07

Üniversitemiz Tanıtım Günlerinde Bölümümüz Tanıtıldı



"Namık Kemal Üniversitesi Tanıtım Günleri” 07-08-09 Temmuz 2014 tarihlerinde gerçekleştirildi.  Ziraat Fakültesi girişindeki fuaye alanında  üniversite adayı gençlere üniversite yaşamı, kampüs olanakları, meslek seçimi ve üniversitemiz  hakkında geniş çaplı bilgiler verildi.

Gıda Mühendisliği bölümü tanıtımı 07 Temmuz 2014 tarihinde gerçekleşti. Tanıtım günleri etkiliğine bölümümüzü  temsilen  Arş.Gör. Demet Apaydın katıldı. Arş. Gör. Demet Apaydın tarafından gıda mühendisliği bölümüyle ilgili bilgi almak isteyen adaylara ve velilere; bölümümüzün tarihçesi, akademik personelimiz, lisans ve lisansüstü eğitim olanaklarımız, laboratuvar donanımımız, bilimsel organizasyonlarımız ve topluluğumuzla ilgili ayrıntılı bilgiler verildi. Adaylar gelecek ve kariyerlerine yönelik akıllarındaki sorulara da cevap bulma imkânı yakaladılar.

İlave olarak, adaylara öğrenci topluluklarından sosyal tesislere, kütüphaneden burslara kadar birçok alanda üniversitemizin tanıtıldığı tanıtım günleri, adayların doğru karar alabilmeleri için fırsat sağlamıştır.