Gıda Mühendisliği

Haber Arşivi İşletmede Mesleki Eğitim (İMEP) Programı 6. kez başlatıldı(2024-03-29) Öğrencilerimizin TÜBİTAK Proje Başarısı(2024-03-25) Bölüm Öğretim Üyemizin Akademik Yükselmeleri(2024-03-01) Araş.Gör. Dr. Göksel Tırpancı Sivri''ye TÜBİTAK’tan Doktora Sonrası Araştırma Desteği(2024-02-28) TÜBİTAK 1002 Projesi Kabul Edildi(2024-02-26) Filibe Gıda Teknolojisi Üniversitesi Rektörü ile İkili İşbirliği Toplantısı Yapıldı(2024-02-16) Plovdiv Gıda Teknolojileri Üniversitesi''nden Bölümümüze Ziyaret(2024-02-02) Bölümümüz TÜGİP Bilgilendirme Toplantısı Kapsamında Tekirdağlı Gıda Sanayicileri ile Buluştu(2024-02-02) Bölüm Öğretim Üyelerimizin Gururlandıran Proje Başarısı(2024-01-03) Öğrencilerimizle Kalite Süreçlerinin Yönetilmesi İçin Toplantılar Yapıldı(2023-12-27) Tahıl İşleme Teknolojisi Dersi kapsamında 4. sınıf öğrencilerimiz ile teknik gezi. (2023-12-27) TÜBİTAK 1002 projesi kabul edildi!(2023-12-11) Harun Tuygan''ın Katılımı ile Öğrencilerimize Yönelik Kariyer Söyleşisi Yapıldı(2023-12-05) Eriş Gıda Noodle Üretim Tesislerine Teknik Gezi(2023-11-15) 2024 yılı Yaz Stajı Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı(2023-11-14) 4. sınıf Öğrencilerimiz ile Teknik Gezi(2023-10-20) TÜGİP Heyeti ile Tanıtım ve Değerlendirme Toplantısı Yapıldı(2023-10-18) Prof. Dr. İsmail Yılmaz`dan 16 Ekim Dünya Gıda Günü kapsamında basın açıklaması(2023-10-17) Prof. Dr. Tuncay Gümüş`ün danışman olduğu TÜBİTAK Uluslararası Proje Başvurusu kabul edildi(2023-10-17) 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılında Bölümümüz 1. Sınıfı olan öğrencilere yönelik bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi(2023-10-12) Bölüm Danışma Kurulu (iç-dış paydaş) toplantısı yapıldı(2023-10-10) Bölümümüz Öğrencilerinin TÜBİTAK Proje Başarısı(2023-10-02) 38. Dönem Mezuniyet Töreni(2023-06-05) Erasmus Personel Eğitim Alma Hareketliliği kapsamında bölümümüze ziyaret (2023-05-30) ‘Uzmanlaşan Üniversite’ Çalışmalarında Koordinatörlüğü Yürütecek Prof. Dr. İsmail YILMAZ’dan Rektöre Ziyaret(2023-05-26) 2023 yılı Bölüm Danışma Kurulu (iç-dış paydaş) toplantısı yapıldı(2023-05-24) Dr. Öğr. Üyesi Suzan Uzun''un Projesine TÜBİTAK Desteği(2023-05-12) Doç. Dr. İbrahim Palabıyık''ın Patent Başarısı(2023-05-11) Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Gıda Teknolojisi Alanı Öğrencileri Bölümümüzü ziyaret etti(2023-05-11) ÜNİVERSİTEMİZ “GIDA BİYOTEKNOLOJİSİ” ALANINDA DESTEKLENECEK(2023-05-05) Lisans Öğrencilerimiz ile Akademik Danışmanları Dönem Değerlendirme Toplantılarını yaptılar(2023-05-04) 2022 - 2023 Yılı İMEP Değerlendirme Toplantısı Yapıldı(2023-04-06) Dr. Öğr. Üyesi Didem SÖZERİ ATİK''e TÜBİTAK''tan burs desteği(2023-04-05) Bölümümüz ile Cargill Firması arasında Ortak Uluslararası Proje Olanakları ile İlgili Toplantı Yapıldı(2023-03-14) Bölüm Öğretim Üyemiz Fatma Coşkun Doçent Ünvanı Aldı(2023-02-16) 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Öndeğerlendirme Toplantısı Yapıldı(2023-02-10) Bölümümüzden, Üniversitemiz Rektörlüğüne Tebrik Ziyareti(2023-01-03) Prof. Dr. Murat Taşan Rektör Yardımcılığı Görevine Atandı(2023-01-01) 1. Sınıf öğrencilerimiz ile Kariyer Planlama dersi kapsamında NKÜTEK ziyareti yapıldı(2022-12-08) 2022-2023 İMEP Yerleştirmeleri yapıldı(2022-12-05) Bölümümüz 1995 yılı mezunları yeniden buluştu(2022-11-26) Merhum hocamız Prof. Dr. Mehmet DEMİRCİ kabri başında anıldı(2022-11-24) Staj Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı(2022-11-22) Öğrencilerimiz ile Kalite Süreçleri hakkında toplantı(2022-11-17) 2022-2023 Eğitim Öğreim Yılında Bölümümüz 1. Sınıfı olan öğrencilere yönelik bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi(2022-10-05) Bölüm Danışma Kurulu (iç-dış paydaş) toplantısı yapıldı(2022-09-21) 2021-2022 İşletmede Mesleki Eğitim (İMEP) Sonuç Raporu Yayınlandı(2022-09-13) Bölüm Başkanı Değişikliği(2022-07-22) Öğrencilierimizin TÜBİTAK projesi başarısı(2022-06-01) Öğrencilerimizin Dünya Süt Günü etkinliği(2022-05-30) 2022 İMEP Değerlendirme Toplantısı Yapıldı(2022-04-26) Öğrencilerimizin İşletmede Mesleki Eğitim Süreci Devam Ediyor(2022-03-30) 2021-2022 Akademik Yılı Bahar Yarıyılı itibariyle İşletmede Mesleki Eğitim Programı (İMEP) 4. kez başlatılıyor(2022-02-15) Gıda Mühendisliğinde Tasarım Dersi Sunumları(2021-12-30) Bahar Dönemi Yani Ders Planlarının Görüşüldüğü Bölüm Toplantısı Yapıldı(2021-12-29) Umurbey Şarapçılığa Teknik Gezi(2021-12-03) ACI KAYBIMIZ(2021-11-25) Öğrencilerimizden ince davranış(2021-11-24) 2021-2022 Eğitim Öğreim Yılında Bölümümüz 1. Sınıfı olan öğrencilere yönelik bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi(2021-10-06) TNKÜ Gıda Mühendisliği Bölümü 36. dönem mezunlarını vermenin gururunu yaşıyor.(2021-09-24) Duayen Hocamız Prof. Dr. Mehmet DEMİRCİ Dünya Süt Günü Paneline Katıldı(2021-06-01) Bölümümüz 1. Sınıf öğrencilerine yönelik bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi(2021-05-30) Öğretim Üyesi Doç.Dr.İbrahim PALABIYIK''ın Yürütücüsü olduğu TÜBİTAK-1002 Projesi Kabul Edildi(2021-05-11) Öğretim Üyesi Doç.Dr.İbrahim PALABIYIK''ın Yürütücüsü olduğu TÜBİTAK-1505 Üniversite-Sanayi İşbirliği kapsamındaki Projesi Kabul Edildi (2021-05-11) BÖLÜMÜMÜZ DEĞERLİ ÖĞRETİM ÜYESİ PROF. DR. MEHMET DEMİRCİ AKADEMİK HİZMET SÜRESİNİ TAMAMLADI(2021-05-07) Bölümümüz İç ve Dış Paydaşları ile toplantı yapıldı(2021-03-10) MÜDEK Başvurusu Hazırlık Toplantısı Gerçekleştirilmiştir(2021-02-18) Bölümümüz Öğretim Üyesi Doç. Dr. İbrahim Palabıyık''ın yazar olarak bulunduğu 12 bilimsel eseri Q1 kategorisindeki dergilerde yayınlandı(2020-11-11) Dr.Öğr.Üyesi Figen DAĞLIOĞLU''nun Emeklilik Töreni(2020-08-12) 2020 yılı İntörn Mühendislik Programı Sonuç Raporu(2020-07-30) Propolisli Sakız(2020-07-06) Bölümümüz Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ahmet Şükrü DEMİRCİ Biyoteknoloji Alanında ‘Top 10 Bireysel Patent Sahipleri’ Listesinde Yer Aldı(2020-04-21) İntörn Mühendislik Eğitim Programı 3. kez başlatıldı.(2020-02-10) Uluslararası Öğrenciler ile Dönem Sonu Değerlendirme Toplantısı(2019-12-20) Gıda Sanayinde Yeni Gelişmeler Dersi Poster Sunumları(2019-12-18) Mezuniyet Sonrası Hayat Kariyer Günü Söyleşisi Gerçekleştirildi(2019-12-04) İntörn Mühendislik Programı 2019 yılı sonuç raporu yayınlandı(2019-09-19) 2019 yılı İntörn Mühendislik Programımız Başarı ile Tamamlandı(2019-06-12) Namık Kemal Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü 34. Dönem Mezunları(2019-05-06) 2019 yılı İntörn Mühendislik Programına Katılan Öğrencilerimizle Değerlendirme Toplantısı Yapıldı(2019-04-08) ACI KAYBIMIZ(2019-02-23) İntörn Mühendislik Eğitim Programının 2017-18 Yıllık Faaliyet Raporu Hazırlandı(2018-10-17) İlk İntörn Mühendislerimizin Gururunu Yaşıyoruz(2018-05-31) Namık Kemal Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü 33. Dönem Mezunları(2018-05-11) İntörn Mühendislik Eğitimi Programına Katılan Öğrencilerimizle Durum Takibi Toplantısı Yapıldı(2018-04-09) Gerçeklerin Işığında Gıdada Kirletilen Bilgiler Konferansı Verildi(2018-03-13) İntörn Öğrencilerimiz(2018-03-12) Tekirdağ İli “Gıda Sektörü Üniversite Buluşması” toplantısı gerçekleştirildi(2017-12-15) Gıda Mühendisliği Bölümü İntörn Mühendislik Programı Protokolleri İmzalandı(2017-11-29) 8 Kasım 2017 Mehmet Reis konferansı(2017-11-08) 31. Dönem Mezuniyet Töreni(2016-06-03) CCC. Continental Confectionery Company Teknik Gezisi(2015-12-24) Bölümümüz Öğretim Üyesi Prof. Dr. İsmail YILMAZ rektör yardımcısı olarak atandı.(2015-12-10) Eksun Gıda Tarım San ve Tic. A.Ş. ve AK GIDA San. ve Tic. A.Ş. Fabrikaslarına Teknik Gezi(2015-12-04) 21. Gıda Gecesi(2015-11-18) III.Uluslararası Adriyatikten Kafkaslara Geleneksel Gıdalar sempozyumu Saraybosna’da gerçekleştirildi(2015-10-12) 30. Dönem Mezunlarımız, Mezuniyet Töreni(2015-06-19) İTÜ GMK Ar-Ge Fikirleri Yarışmasında Bölümümüz 4.Sınıf Öğrencileri Üçüncülük Ödülünü Kazandılar(2015-02-24) Kadir Gürbüz GÜNER Doktora Tez Savunması(2014-12-24) 4. Sınıf öğrencilerimizle teknik geziler(2014-12-01) 20. Gıda Gecesi(2014-11-12) 3.Uluslararası Adriyatik'ten Kafkaslar'a Geleneksel Gıdalar Sempozyumu(2014-10-27) Saraybosna Devlet Üniversitesi'nden Üniversitemize ve Bölümümüze Ziyaret(2014-09-29) Yunanistan'nın Democritus Üniversitesi'den Erasmus Programı Kapsamında Bölümümüze Ziyaret(2014-09-19) Üniversitemiz Tanıtım Günlerinde Bölümümüz Tanıtıldı(2014-07-07) 29. Dönem Mezunlarımız, Mezuniyet Töreni(2014-06-23) Geleneksel Gıdalar Sempozyumu Saraybosna(2014-06-18) 21 Mayıs Dünya Süt Günü Etkinliği(2014-05-21) 2. GELENEKSEL BAHAR PİKNİĞİ(2014-05-05) Mehmet Yaşin ile Söyleşi(2014-04-21) Karacakılavuzlu Dağlı Kardeşler Süt Fabrikası'na Teknik Gezi(2014-04-10) II. ULUSAL BİTKİSEL YAĞ KONGRESİ(2014-04-09) Nazan Tokatlı Demirok Doktora Tez Savunma Sınavı(2014-04-03) Eksun Gıda Tarım San ve Tic. A.Ş. ve Efes Pilsen Lüleburgaz Fabrikalarına Teknik Gezi (2013-12-12) AK GIDA San. ve Tic. A.Ş.’nin Lüleburgaz’daki Fabrikası'na Teknik Gezi (2013-11-29) BALİN Detay Gıda San. ve Tic. A.Ş.’nin Çorlu’daki Fabrikasına Teknik Gezi(2013-11-27) 19. Gıda Gecesi(2013-11-21) ‘’ İnovasyon 101: Her Zaman Bir Adım Önde ‘’ Sohbet Toplantısı(2013-11-20)