Gıda Mühendisliği
2014-06-23

29. Dönem Mezunlarımız, Mezuniyet Töreni



Namık Kemal Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü 29. dönem mezuniyet töreni 23 Haziran 2014 Pazartesi Günü yapıldı. 4 sene boyunca aynı sıralarda dirsek çürüterek "Gıda Mühendisi" unvanını almaya hak kazanan öğrencilerimizin coşkusu ile şenlenen törende öğrenci ailelerinin yaşadıkları gurur ve mutluluk gözlerinden okunuyordu.

 
Dönem Birincisi, Duygu ARDA’nın tüm dönem arkadaşları adına yaptığı konuşma ile başlayan tören, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Tekirdağ İl Müdürlüğü, Gıda ve Yem Şube Müdürü, Sayın Kamil YAMAN, Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanı Sayın Prof. Dr. Mehmet DEMİRCİ ve Ziraat Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Ahmet İSTANBULLUOĞLU’nun açılış konuşmaları ile devam etti. Açılış konuşmalarının ardından Dönem birincisi (aynı zamanda fakülte ikincisi) Duygu ARDA, dönem ikincisi (aynı zamanda fakülte üçüncüsü) Müge KARAMAN ve Dönem üçüncüsü Özlem BİLİCİ’ye başarılarından dolayı hediyeleri verildi. Sonrasında sırasıyla sahneye davet edilen tüm dönem mezunlarımıza bölüm öğretim elemanları tarafından günün anısını yaşatması amacıyla küçük armağanlar takdim edildi. 


Namık Kemal Üniversitesi Piramit Salon’da Gıda Mühendisliği Bölümümüz tarafından düzenlenen bu mezuniyet töreninden sonra, Ziraat Fakültesi Dekanlık Binası önünde yapılan, Ziraat Fakültesinin toplu mezuniyet törenine geçildi. Ziraat Fakültesinin diğer bölümleri ile birlikte tören alanında yerlerini alan öğrencilerimize mezuniyet belgeleri yine bölümümüz öğretim elemanları tarafından takdim edildi. Meslek yemininin edilmesinin ardından mezuniyet törenlerinin en unutulmaz anı olan kep atışı ile tören son buldu. 


Bizler de Namık Kemal üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü olarak bu vesileyle, Gıda Mühendisi olarak aramıza katılan tüm genç meslektaşlarımızı bir kez daha kutluyor ve başarılarının daim olmasını diliyoruz.