Gıda Mühendisliği
2016-06-03

31. Dönem Mezuniyet Töreni



Namık Kemal Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü 31. dönem mezuniyet töreni 3 Haziran 2016 Cuma Günü gerçekleştirildi. 4 sene boyunca aynı sıralarda dirsek çürüterek "Gıda Mühendisi" unvanını almaya hak kazanan öğrencilerimizin coşkusu ile şenlenen törende öğrenci ailelerinin yaşadıkları gurur ve mutluluk gözlerinden okunuyordu.

Dönem Birincisi, Makbule Çıplak’in tüm dönem arkadaşları adına yaptığı konuşma ile başlayan tören, Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanı Sayın Prof. Dr. Mehmet DEMİRCİ hocamızın açılış konuşması ile devam etti. Açılış konuşmasının ardından dönem birincisi (aynı zamanda fakülte üçüncüsü) Makbule Çıplak, dönem ikincisi Müzeyyen Erdoğan ve dönem üçüncüsü BUe Tamalan’a başarılarından dolayı hem dekanlık hem de bölüm hediyeleri verildi. Sonrasında sırasıyla sahneye davet edilen tüm dönem mezunlarımıza bölüm öğretim elemanları tarafından günün anısını yaşatması amacıyla küçük armağanlar takdim edildi.

Bizler de Namık Kemal üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü olarak bu vesileyle, Gıda Mühendisi olarak aramıza katılan tüm genç meslektaşlarımızı bir kez daha kutluyor ve başarılarının daim olmasını diliyoruz.