English
NKU'da Personelde Birimde

1. Sınıf

Saati   Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma
08.30 - 09.20 1 SB 101
Gıda Mühendisliğine Giriş
Zir. Fak.-Gıd.Müh.
Prof. Dr. MEHMET DEMİRCİ
D7
09.30 - 10.20 2 FZK105
Fizik I
Zir. Fak.-Gıd.Müh.
Yrd. Doç. Dr. AYTEKİN ERDEM
D5
SB 101
Gıda Mühendisliğine Giriş
Zir. Fak.-Gıd.Müh.
Prof. Dr. MEHMET DEMİRCİ
D7
10.30 - 11.20 3 FZK105
Fizik I
Zir. Fak.-Gıd.Müh.
Yrd. Doç. Dr. AYTEKİN ERDEM
D5
YDİ101
Yabancı Dil I (İngilizce)
(Uzaktan Öğretim)
Zir. Fak.-Gıd.Müh.
Okutman GÜRAY KARADUMAN
Uzaktan Eğitim 1
11.30 - 12.20 4 FZK105
Fizik I
Zir. Fak.-Gıd.Müh.
Yrd. Doç. Dr. AYTEKİN ERDEM
D5
YDİ101
Yabancı Dil I (İngilizce)
(Uzaktan Öğretim)
Zir. Fak.-Gıd.Müh.
Okutman GÜRAY KARADUMAN
Uzaktan Eğitim 1
12.30 - 13.20 5
13.30 - 14.20 6 BYO001
Biyoloji
Zir. Fak.-Gıd.Müh.
Yrd. Doç. Dr. DENİZ ŞİRİN
D7
KMY002
Kimya
Zir. Fak.-Gıd.Müh.
Prof. Dr. MUSTAFA KEMAL SEZGİNTÜRK
D6
ATİ101
Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi I
(Uzaktan Öğretim)
Zir. Fak.-Gıd.Müh.
Okutman LEVENT TANER
Uzaktan Eğitim 1
14.30 - 15.20 7 BYO001
Biyoloji
Zir. Fak.-Gıd.Müh.
Yrd. Doç. Dr. DENİZ ŞİRİN
GM. BL.
MAT105
Matematik I
Zir. Fak.-Gıd.Müh.
Uzman BAHAR EREN
ANFİ
KMY002
Kimya
Zir. Fak.-Gıd.Müh.
Prof. Dr. MUSTAFA KEMAL SEZGİNTÜRK
D6
ATİ101
Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi I
(Uzaktan Öğretim)
Zir. Fak.-Gıd.Müh.
Okutman LEVENT TANER
Uzaktan Eğitim 1
15.30 - 16.20 8 BYO001
Biyoloji
Zir. Fak.-Gıd.Müh.
Yrd. Doç. Dr. DENİZ ŞİRİN
GM. BL.02
MAT105
Matematik I
Zir. Fak.-Gıd.Müh.
Uzman BAHAR EREN
ANFİ
KMY002
Kimya
Zir. Fak.-Gıd.Müh.
Prof. Dr. MUSTAFA KEMAL SEZGİNTÜRK
GM. BL.
TDİ101
Türk Dili I
(Uzaktan Öğretim)
Zir. Fak.-Gıd.Müh.
Okutman SUAT AKPINAR
Uzaktan Eğitim 2
16.30 - 17.20 9 MAT105
Matematik I
Zir. Fak.-Gıd.Müh.
Uzman BAHAR EREN
ANFİ
KMY002
Kimya
Zir. Fak.-Gıd.Müh.
Prof. Dr. MUSTAFA KEMAL SEZGİNTÜRK
GM. BL.
TDİ101
Türk Dili I
(Uzaktan Öğretim)
Zir. Fak.-Gıd.Müh.
Okutman SUAT AKPINAR
Uzaktan Eğitim 2

* (Uzaktan Öğretim) : Bu dersler internet üzerinden canlı ders olarak yapılacaktır. Canlı ders programları http://nkuzem.nku.edu.tr/ adresinden yayınlanacaktır.

2. Sınıf

Saati   Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma
08.30 - 09.20 1 TB 203
Analitik Kimya
Zir. Fak.-Gıd.Müh.
Yrd. Doç. Dr. FUNDA ÖZTÜRK
D5
GM 201
Gıda Kimyası
Zir. Fak.-Gıd.Müh.
Prof. Dr. MEHMET DEMİRCİ
D6
MB 201
Akışkanlar Mekaniği
Zir. Fak.-Gıd.Müh.
Prof. Dr. LOKMAN DELİBAŞ
D7
09.30 - 10.20 2 TB 203
Analitik Kimya
Zir. Fak.-Gıd.Müh.
Yrd. Doç. Dr. FUNDA ÖZTÜRK
D5
GM 201
Gıda Kimyası
Zir. Fak.-Gıd.Müh.
Prof. Dr. MEHMET DEMİRCİ
D6
MB 201
Akışkanlar Mekaniği
Zir. Fak.-Gıd.Müh.
Prof. Dr. LOKMAN DELİBAŞ
D7
10.30 - 11.20 3 TB 203
Analitik Kimya
Zir. Fak.-Gıd.Müh.
Yrd. Doç. Dr. FUNDA ÖZTÜRK
GM. BL.
TB 205
Moleküler Biyoloji Genetik
Zir. Fak.-Gıd.Müh.
Yrd. Doç. Dr. DUYGU YAŞAR ŞİRİN
D7
11.30 - 12.20 4 TB 203
Analitik Kimya
Zir. Fak.-Gıd.Müh.
Yrd. Doç. Dr. FUNDA ÖZTÜRK
GM. BL.
TB 205
Moleküler Biyoloji Genetik
Zir. Fak.-Gıd.Müh.
Yrd. Doç. Dr. DUYGU YAŞAR ŞİRİN
D7
12.30 - 13.20 5
13.30 - 14.20 6 MB 203
Termodinamik
Zir. Fak.-Gıd.Müh.
Prof. Dr. BİROL KAYİŞOĞLU
D7
GM 201
Gıda Kimyası
Zir. Fak.-Gıd.Müh.
Prof. Dr. MEHMET DEMİRCİ
GM. BL.01
14.30 - 15.20 7 MB 203
Termodinamik
Zir. Fak.-Gıd.Müh.
Prof. Dr. BİROL KAYİŞOĞLU
Öğretim Üyesi Odası 10
GM 201
Gıda Kimyası
Zir. Fak.-Gıd.Müh.
Prof. Dr. MEHMET DEMİRCİ
GM. BL.01
15.30 - 16.20 8 TB 207
Diferansiyel Eşitlikler
Zir. Fak.-Gıd.Müh.
Yrd. Doç. Dr. MEHMET KIRDAR
D5
MB 203
Termodinamik
Zir. Fak.-Gıd.Müh.
Prof. Dr. BİROL KAYİŞOĞLU
Öğretim Üyesi Odası 16
LMİ111
Mesleki İngilizce I
Zir. Fak.-Gıd.Müh.
Okutman CENGİZ KARAGÖZ
D7
16.30 - 17.20 9 TB 207
Diferansiyel Eşitlikler
Zir. Fak.-Gıd.Müh.
Yrd. Doç. Dr. MEHMET KIRDAR
D5
LMİ111
Mesleki İngilizce I
Zir. Fak.-Gıd.Müh.
Okutman CENGİZ KARAGÖZ
D7

3. Sınıf

Saati   Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma
08.30 - 09.20 1 GM 309
Enstrümental Analizler
Zir. Fak.-Gıd.Müh.
Yrd. Doç. Dr. BİNNUR KAPTAN
D5
09.30 - 10.20 2 GM 315
Gıda Güvenliği
Zir. Fak.-Gıd.Müh.
Doç. Dr. TUNCAY GÜMÜŞ
D6
GM 309
Enstrümental Analizler
Zir. Fak.-Gıd.Müh.
Yrd. Doç. Dr. BİNNUR KAPTAN
D5
GM 319
Temel İşlemler I
Zir. Fak.-Gıd.Müh.
Yrd. Doç. Dr. SERAP DURAKLI VELİOĞLU
D5
10.30 - 11.20 3 GM 315
Gıda Güvenliği
Zir. Fak.-Gıd.Müh.
Doç. Dr. TUNCAY GÜMÜŞ
D6
GM 311
Gıda Katkı Maddeleri
Zir. Fak.-Gıd.Müh.
Yrd. Doç. Dr. FİGEN DAĞLIOĞLU
D6
GM 303
Gıda Mikrobiyolojisi I
Zir. Fak.-Gıd.Müh.
Prof. Dr. ÖMER ÖKSÜZ
D6
GM 317
Tasarım
Zir. Fak.-Gıd.Müh.
Doç. Dr. BİLAL BİLGİN
D5
GM 319
Temel İşlemler I
Zir. Fak.-Gıd.Müh.
Yrd. Doç. Dr. SERAP DURAKLI VELİOĞLU
D5
11.30 - 12.20 4 GM 315
Gıda Güvenliği
Zir. Fak.-Gıd.Müh.
Doç. Dr. TUNCAY GÜMÜŞ
D6
GM 311
Gıda Katkı Maddeleri
Zir. Fak.-Gıd.Müh.
Yrd. Doç. Dr. FİGEN DAĞLIOĞLU
D6
GM 303
Gıda Mikrobiyolojisi I
Zir. Fak.-Gıd.Müh.
Prof. Dr. ÖMER ÖKSÜZ
D6
GM 317
Tasarım
Zir. Fak.-Gıd.Müh.
Doç. Dr. BİLAL BİLGİN
D5
GM 319
Temel İşlemler I
Zir. Fak.-Gıd.Müh.
Yrd. Doç. Dr. SERAP DURAKLI VELİOĞLU
D5
12.30 - 13.20 5
13.30 - 14.20 6 GM 316
Gıda Toksikolojisi
Zir. Fak.-Gıd.Müh.
Yrd. Doç. Dr. SERAP DURAKLI VELİOĞLU
D6
SB 303
İş Hukuku
Zir. Fak.-Gıd.Müh.
Prof. Dr. ALPAY HEKİMLER
ANFİ
STB302
Reaksiyon Kinetiği
Zir. Fak.-Gıd.Müh.
Yrd. Doç. Dr. YELDA YALÇIN GÜRKAN
D5
14.30 - 15.20 7 GM 316
Gıda Toksikolojisi
Zir. Fak.-Gıd.Müh.
Yrd. Doç. Dr. SERAP DURAKLI VELİOĞLU
D6
SB 303
İş Hukuku
Zir. Fak.-Gıd.Müh.
Prof. Dr. ALPAY HEKİMLER
ANFİ
STB302
Reaksiyon Kinetiği
Zir. Fak.-Gıd.Müh.
Yrd. Doç. Dr. YELDA YALÇIN GÜRKAN
D5
15.30 - 16.20 8 GMB 301
Malzeme Bilgisi
Zir. Fak.-Gıd.Müh.
Prof. Dr. BÜLENT EKER
D7
GM 309
Enstrümental Analizler
Zir. Fak.-Gıd.Müh.
Yrd. Doç. Dr. BİNNUR KAPTAN
GM. BL.01
GM 303
Gıda Mikrobiyolojisi I
Zir. Fak.-Gıd.Müh.
Prof. Dr. ÖMER ÖKSÜZ
GM. BL.
16.30 - 17.20 9 GMB 301
Malzeme Bilgisi
Zir. Fak.-Gıd.Müh.
Prof. Dr. BÜLENT EKER
D7
GM 309
Enstrümental Analizler
Zir. Fak.-Gıd.Müh.
Yrd. Doç. Dr. BİNNUR KAPTAN
GM. BL.
GM 303
Gıda Mikrobiyolojisi I
Zir. Fak.-Gıd.Müh.
Prof. Dr. ÖMER ÖKSÜZ
GM. BL.01

4. Sınıf

Saati   Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma
08.30 - 09.20 1 GM 441
Gıda Sanayiinde Yeni Gelişmeler I
11. Şube
Zir. Fak.-Gıd.Müh.
Yrd. Doç. Dr. FİGEN DAĞLIOĞLU
Öğretim Üyesi Odası 10
GM 441
Gıda Sanayiinde Yeni Gelişmeler I
1. Şube
Zir. Fak.-Gıd.Müh.
Prof. Dr. OSMAN ŞİMŞEK
Öğretim Üyesi Odası 1
GM 441
Gıda Sanayiinde Yeni Gelişmeler I
3. Şube
Zir. Fak.-Gıd.Müh.
Prof. Dr. ŞEFİK KURULTAY
Öğretim Üyesi Odası 11
GM 441
Gıda Sanayiinde Yeni Gelişmeler I
4. Şube
Zir. Fak.-Gıd.Müh.
Doç. Dr. BİLAL BİLGİN
Öğretim Üyesi Odası 13
GM 441
Gıda Sanayiinde Yeni Gelişmeler I
5. Şube
Zir. Fak.-Gıd.Müh.
Doç. Dr. İSMAİL YILMAZ
Öğretim Üyesi Odası 14
GM 441
Gıda Sanayiinde Yeni Gelişmeler I
6. Şube
Zir. Fak.-Gıd.Müh.
Doç. Dr. MURAT TAŞAN
Öğretim Üyesi Odası 15
GM 441
Gıda Sanayiinde Yeni Gelişmeler I
7. Şube
Zir. Fak.-Gıd.Müh.
Prof. Dr. ÖMER ÖKSÜZ
Öğretim Üyesi Odası 16
GM 441
Gıda Sanayiinde Yeni Gelişmeler I
8. Şube
Zir. Fak.-Gıd.Müh.
Doç. Dr. TUNCAY GÜMÜŞ
Öğretim Üyesi Odası 17
GM 441
Gıda Sanayiinde Yeni Gelişmeler I
10. Şube
Zir. Fak.-Gıd.Müh.
Prof. Dr. ORHAN DAĞLIOĞLU
Öğretim Üyesi Odası 19
GM 441
Gıda Sanayiinde Yeni Gelişmeler I
12. Şube
Zir. Fak.-Gıd.Müh.
Yrd. Doç. Dr. BİNNUR KAPTAN
Öğretim Üyesi Odası 20
GM 441
Gıda Sanayiinde Yeni Gelişmeler I
13. Şube
Zir. Fak.-Gıd.Müh.
Yrd. Doç. Dr. FATMA ÇOŞKUN
Öğretim Üyesi Odası 21
GM 441
Gıda Sanayiinde Yeni Gelişmeler I
14. Şube
Zir. Fak.-Gıd.Müh.
Yrd. Doç. Dr. AHMET ŞÜKRÜ DEMİRCİ
Öğretim Üyesi Odası 23
GM 441
Gıda Sanayiinde Yeni Gelişmeler I
15. Şube
Zir. Fak.-Gıd.Müh.
Yrd. Doç. Dr. SERAP DURAKLI VELİOĞLU
Öğretim Üyesi Odası 24
GM 441
Gıda Sanayiinde Yeni Gelişmeler I
11. Şube
Zir. Fak.-Gıd.Müh.
Yrd. Doç. Dr. FİGEN DAĞLIOĞLU
Öğretim Üyesi Odası 2
GM 441
Gıda Sanayiinde Yeni Gelişmeler I
9. Şube
Zir. Fak.-Gıd.Müh.
Doç. Dr. ÜMİT GEÇGEL
Öğretim Üyesi Odası 10
GM 443
Tahıl İşleme Teknolojisi
Zir. Fak.-Gıd.Müh.
Prof. Dr. ORHAN DAĞLIOĞLU
D6
GM 407
Fermentasyon Teknolojisi
Zir. Fak.-Gıd.Müh.
Yrd. Doç. Dr. FATMA ÇOŞKUN
GM. BL.
GM 441
Gıda Sanayiinde Yeni Gelişmeler I
2. Şube
Zir. Fak.-Gıd.Müh.
Prof. Dr. MEHMET DEMİRCİ
Öğretim Üyesi Odası 10
09.30 - 10.20 2 GM 441
Gıda Sanayiinde Yeni Gelişmeler I
11. Şube
Zir. Fak.-Gıd.Müh.
Yrd. Doç. Dr. FİGEN DAĞLIOĞLU
Öğretim Üyesi Odası 15
GM 441
Gıda Sanayiinde Yeni Gelişmeler I
1. Şube
Zir. Fak.-Gıd.Müh.
Prof. Dr. OSMAN ŞİMŞEK
Öğretim Üyesi Odası 10
GM 441
Gıda Sanayiinde Yeni Gelişmeler I
3. Şube
Zir. Fak.-Gıd.Müh.
Prof. Dr. ŞEFİK KURULTAY
Öğretim Üyesi Odası 13
GM 441
Gıda Sanayiinde Yeni Gelişmeler I
4. Şube
Zir. Fak.-Gıd.Müh.
Doç. Dr. BİLAL BİLGİN
Öğretim Üyesi Odası 14
GM 441
Gıda Sanayiinde Yeni Gelişmeler I
5. Şube
Zir. Fak.-Gıd.Müh.
Doç. Dr. İSMAİL YILMAZ
Öğretim Üyesi Odası 15
GM 441
Gıda Sanayiinde Yeni Gelişmeler I
6. Şube
Zir. Fak.-Gıd.Müh.
Doç. Dr. MURAT TAŞAN
Öğretim Üyesi Odası 18
GM 441
Gıda Sanayiinde Yeni Gelişmeler I
7. Şube
Zir. Fak.-Gıd.Müh.
Prof. Dr. ÖMER ÖKSÜZ
Öğretim Üyesi Odası 19
GM 441
Gıda Sanayiinde Yeni Gelişmeler I
8. Şube
Zir. Fak.-Gıd.Müh.
Doç. Dr. TUNCAY GÜMÜŞ
Öğretim Üyesi Odası 2
GM 441
Gıda Sanayiinde Yeni Gelişmeler I
10. Şube
Zir. Fak.-Gıd.Müh.
Prof. Dr. ORHAN DAĞLIOĞLU
Öğretim Üyesi Odası 23
GM 441
Gıda Sanayiinde Yeni Gelişmeler I
12. Şube
Zir. Fak.-Gıd.Müh.
Yrd. Doç. Dr. BİNNUR KAPTAN
Öğretim Üyesi Odası 25
GM 441
Gıda Sanayiinde Yeni Gelişmeler I
13. Şube
Zir. Fak.-Gıd.Müh.
Yrd. Doç. Dr. FATMA ÇOŞKUN
Öğretim Üyesi Odası 26
GM 441
Gıda Sanayiinde Yeni Gelişmeler I
14. Şube
Zir. Fak.-Gıd.Müh.
Yrd. Doç. Dr. AHMET ŞÜKRÜ DEMİRCİ
Öğretim Üyesi Odası 27
GM 441
Gıda Sanayiinde Yeni Gelişmeler I
15. Şube
Zir. Fak.-Gıd.Müh.
Yrd. Doç. Dr. SERAP DURAKLI VELİOĞLU
Öğretim Üyesi Odası 28
GM 441
Gıda Sanayiinde Yeni Gelişmeler I
11. Şube
Zir. Fak.-Gıd.Müh.
Yrd. Doç. Dr. FİGEN DAĞLIOĞLU
Öğretim Üyesi Odası 24
GM 441
Gıda Sanayiinde Yeni Gelişmeler I
9. Şube
Zir. Fak.-Gıd.Müh.
Doç. Dr. ÜMİT GEÇGEL
Öğretim Üyesi Odası 21
GM 443
Tahıl İşleme Teknolojisi
Zir. Fak.-Gıd.Müh.
Prof. Dr. ORHAN DAĞLIOĞLU
D6
STE 313
İnsan Kaynakları Yönetimi
Zir. Fak.-Gıd.Müh.
Yrd. Doç. Dr. DAVUTHAN GÜNAYDIN
D6
GM 441
Gıda Sanayiinde Yeni Gelişmeler I
2. Şube
Zir. Fak.-Gıd.Müh.
Prof. Dr. MEHMET DEMİRCİ
Öğretim Üyesi Odası 11
10.30 - 11.20 3 GM 407
Fermentasyon Teknolojisi
Zir. Fak.-Gıd.Müh.
Yrd. Doç. Dr. FATMA ÇOŞKUN
D5
GM 441
Gıda Sanayiinde Yeni Gelişmeler I
1. Şube
Zir. Fak.-Gıd.Müh.
Prof. Dr. OSMAN ŞİMŞEK
Öğretim Üyesi Odası 1
GM 441
Gıda Sanayiinde Yeni Gelişmeler I
3. Şube
Zir. Fak.-Gıd.Müh.
Prof. Dr. ŞEFİK KURULTAY
Öğretim Üyesi Odası 11
GM 441
Gıda Sanayiinde Yeni Gelişmeler I
4. Şube
Zir. Fak.-Gıd.Müh.
Doç. Dr. BİLAL BİLGİN
Öğretim Üyesi Odası 15
GM 441
Gıda Sanayiinde Yeni Gelişmeler I
5. Şube
Zir. Fak.-Gıd.Müh.
Doç. Dr. İSMAİL YILMAZ
Öğretim Üyesi Odası 18
GM 441
Gıda Sanayiinde Yeni Gelişmeler I
6. Şube
Zir. Fak.-Gıd.Müh.
Doç. Dr. MURAT TAŞAN
Öğretim Üyesi Odası 19
GM 441
Gıda Sanayiinde Yeni Gelişmeler I
7. Şube
Zir. Fak.-Gıd.Müh.
Prof. Dr. ÖMER ÖKSÜZ
Öğretim Üyesi Odası 2
GM 441
Gıda Sanayiinde Yeni Gelişmeler I
8. Şube
Zir. Fak.-Gıd.Müh.
Doç. Dr. TUNCAY GÜMÜŞ
Öğretim Üyesi Odası 22
GM 441
Gıda Sanayiinde Yeni Gelişmeler I
10. Şube
Zir. Fak.-Gıd.Müh.
Prof. Dr. ORHAN DAĞLIOĞLU
Öğretim Üyesi Odası 24
GM 441
Gıda Sanayiinde Yeni Gelişmeler I
12. Şube
Zir. Fak.-Gıd.Müh.
Yrd. Doç. Dr. BİNNUR KAPTAN
Öğretim Üyesi Odası 26
GM 441
Gıda Sanayiinde Yeni Gelişmeler I
13. Şube
Zir. Fak.-Gıd.Müh.
Yrd. Doç. Dr. FATMA ÇOŞKUN
Öğretim Üyesi Odası 27
GM 441
Gıda Sanayiinde Yeni Gelişmeler I
14. Şube
Zir. Fak.-Gıd.Müh.
Yrd. Doç. Dr. AHMET ŞÜKRÜ DEMİRCİ
Öğretim Üyesi Odası 28
GM 441
Gıda Sanayiinde Yeni Gelişmeler I
15. Şube
Zir. Fak.-Gıd.Müh.
Yrd. Doç. Dr. SERAP DURAKLI VELİOĞLU
Öğretim Üyesi Odası 29
GM 441
Gıda Sanayiinde Yeni Gelişmeler I
9. Şube
Zir. Fak.-Gıd.Müh.
Doç. Dr. ÜMİT GEÇGEL
Öğretim Üyesi Odası 23
GM 411
Enzim Bilimi
Zir. Fak.-Gıd.Müh.
Yrd. Doç. Dr. AHMET ŞÜKRÜ DEMİRCİ
D5
STE 313
İnsan Kaynakları Yönetimi
Zir. Fak.-Gıd.Müh.
Yrd. Doç. Dr. DAVUTHAN GÜNAYDIN
D6
GM 441
Gıda Sanayiinde Yeni Gelişmeler I
2. Şube
Zir. Fak.-Gıd.Müh.
Prof. Dr. MEHMET DEMİRCİ
Öğretim Üyesi Odası 11
11.30 - 12.20 4 GM 407
Fermentasyon Teknolojisi
Zir. Fak.-Gıd.Müh.
Yrd. Doç. Dr. FATMA ÇOŞKUN
D5
GM 441
Gıda Sanayiinde Yeni Gelişmeler I
1. Şube
Zir. Fak.-Gıd.Müh.
Prof. Dr. OSMAN ŞİMŞEK
Öğretim Üyesi Odası 1
GM 441
Gıda Sanayiinde Yeni Gelişmeler I
3. Şube
Zir. Fak.-Gıd.Müh.
Prof. Dr. ŞEFİK KURULTAY
Öğretim Üyesi Odası 15
GM 441
Gıda Sanayiinde Yeni Gelişmeler I
4. Şube
Zir. Fak.-Gıd.Müh.
Doç. Dr. BİLAL BİLGİN
Öğretim Üyesi Odası 17
GM 441
Gıda Sanayiinde Yeni Gelişmeler I
5. Şube
Zir. Fak.-Gıd.Müh.
Doç. Dr. İSMAİL YILMAZ
Öğretim Üyesi Odası 19
GM 441
Gıda Sanayiinde Yeni Gelişmeler I
6. Şube
Zir. Fak.-Gıd.Müh.
Doç. Dr. MURAT TAŞAN
Öğretim Üyesi Odası 2
GM 441
Gıda Sanayiinde Yeni Gelişmeler I
7. Şube
Zir. Fak.-Gıd.Müh.
Prof. Dr. ÖMER ÖKSÜZ
Öğretim Üyesi Odası 20
GM 441
Gıda Sanayiinde Yeni Gelişmeler I
8. Şube
Zir. Fak.-Gıd.Müh.
Doç. Dr. TUNCAY GÜMÜŞ
Öğretim Üyesi Odası 21
GM 441
Gıda Sanayiinde Yeni Gelişmeler I
10. Şube
Zir. Fak.-Gıd.Müh.
Prof. Dr. ORHAN DAĞLIOĞLU
Öğretim Üyesi Odası 23
GM 441
Gıda Sanayiinde Yeni Gelişmeler I
12. Şube
Zir. Fak.-Gıd.Müh.
Yrd. Doç. Dr. BİNNUR KAPTAN
Öğretim Üyesi Odası 25
GM 441
Gıda Sanayiinde Yeni Gelişmeler I
13. Şube
Zir. Fak.-Gıd.Müh.
Yrd. Doç. Dr. FATMA ÇOŞKUN
Öğretim Üyesi Odası 26
GM 441
Gıda Sanayiinde Yeni Gelişmeler I
14. Şube
Zir. Fak.-Gıd.Müh.
Yrd. Doç. Dr. AHMET ŞÜKRÜ DEMİRCİ
Öğretim Üyesi Odası 28
GM 441
Gıda Sanayiinde Yeni Gelişmeler I
15. Şube
Zir. Fak.-Gıd.Müh.
Yrd. Doç. Dr. SERAP DURAKLI VELİOĞLU
Öğretim Üyesi Odası 29
GM 441
Gıda Sanayiinde Yeni Gelişmeler I
9. Şube
Zir. Fak.-Gıd.Müh.
Doç. Dr. ÜMİT GEÇGEL
Öğretim Üyesi Odası 22
GM 411
Enzim Bilimi
Zir. Fak.-Gıd.Müh.
Yrd. Doç. Dr. AHMET ŞÜKRÜ DEMİRCİ
D5
GM 441
Gıda Sanayiinde Yeni Gelişmeler I
2. Şube
Zir. Fak.-Gıd.Müh.
Prof. Dr. MEHMET DEMİRCİ
Öğretim Üyesi Odası 1
12.30 - 13.20 5
13.30 - 14.20 6 GM 405
ET ve Ürünleri Teknolojisi
Zir. Fak.-Gıd.Müh.
Doç. Dr. İSMAİL YILMAZ
D6
GM 434
Süt ve Ürünleri Teknolojisi
Zir. Fak.-Gıd.Müh.
Doç. Dr. BİLAL BİLGİN
D6
GM 410
Su Ürünleri İşleme Teknolojisi
Zir. Fak.-Gıd.Müh.
Doç. Dr. İSMAİL YILMAZ
D5
GM 443
Tahıl İşleme Teknolojisi
Zir. Fak.-Gıd.Müh.
Prof. Dr. ORHAN DAĞLIOĞLU
GM. BL.
14.30 - 15.20 7 GM 405
ET ve Ürünleri Teknolojisi
Zir. Fak.-Gıd.Müh.
Doç. Dr. İSMAİL YILMAZ
D6
GM 434
Süt ve Ürünleri Teknolojisi
Zir. Fak.-Gıd.Müh.
Doç. Dr. BİLAL BİLGİN
D6
GM 410
Su Ürünleri İşleme Teknolojisi
Zir. Fak.-Gıd.Müh.
Doç. Dr. İSMAİL YILMAZ
D5
GM 407
Fermentasyon Teknolojisi
Zir. Fak.-Gıd.Müh.
Yrd. Doç. Dr. FATMA ÇOŞKUN
GM. BL.
15.30 - 16.20 8 GM 405
ET ve Ürünleri Teknolojisi
Zir. Fak.-Gıd.Müh.
Doç. Dr. İSMAİL YILMAZ
GM. BL.
GM 434
Süt ve Ürünleri Teknolojisi
Zir. Fak.-Gıd.Müh.
Doç. Dr. BİLAL BİLGİN
GM. BL.
TE424
Tarım ve Gıda Ürünleri Pazarlaması
Zir. Fak.-Gıd.Müh.
Doç. Dr. MECİT ÖMER AZABAĞAOĞLU
D5
16.30 - 17.20 9 GM 443
Tahıl İşleme Teknolojisi
Zir. Fak.-Gıd.Müh.
Prof. Dr. ORHAN DAĞLIOĞLU
GM. BL.
GM 405
ET ve Ürünleri Teknolojisi
Zir. Fak.-Gıd.Müh.
Doç. Dr. İSMAİL YILMAZ
D6
GM 434
Süt ve Ürünleri Teknolojisi
Zir. Fak.-Gıd.Müh.
Doç. Dr. BİLAL BİLGİN
GM. BL.
TE424
Tarım ve Gıda Ürünleri Pazarlaması
Zir. Fak.-Gıd.Müh.
Doç. Dr. MECİT ÖMER AZABAĞAOĞLU
D5


Bilgi İşlem | E-Universite | Mail |
Ziyaretci Sayısı:9727