Gıda Mühendisliği Bölümü2. Sınıf 2007 - 2008 Bahar Yarıyılı Seçmeli Grubu(Seçmeli Grubundan Genel Toplamda 30 Aktsyi Geçmiyecek Şekilde Ders Alabilirsiniz.)
30
GM 204
Reaksiyon Kinetiği
2
0
3
Toplam AKTS:
62
2007 - 2008 Yaz
Ders Kodu
Ders Adı
İncele
T
U
AKTS
TYS207
Mühendislik Matematiği
2
0
3
Toplam AKTS:
3
3. Sınıf
2007 - 2008 Güz Yarıyılı
Ders Kodu
Ders Adı
İncele
T
U
AKTS
GM 309
Gıda Ambalajlama ve Depolama Tekniği
2
0
4
GM 305
Gıda Hijyen ve Sanitasyonu
2
0
4
GM 307
Gıda İşletmeciligi
2
0
4
GM 311
Gıda Katkı Maddeleri ve Toksikolojisi
2
0
3
GM 303
Gıda Mikrobiyolojisi I
2
2
5
GM 301
Gıda Mühendisliğinde Temel İşlemler I
3
0
5
GM 313
Proses Kontrol I
2
2
5
Toplam AKTS:
30
2007 - 2008 Bahar Yarıyılı
Ders Kodu
Ders Adı
İncele
T
U
AKTS
ZT 302
Araştırma ve Deneme Metodları
2
0
4
GM 310
Beslenme İlkeleri ve Toplu Besleme Endüstrisi
3
0
4
GM 312
Gıda Biyoteknolojisi
2
0
3
GM 304
Gıda Mikrobiyolojisi II
2
2
5
GM 302
Gıda Mühendisliğinde Temel İşlemler II
3
0
4
GM 314
Proses Kontrol II
2
2
5
GM 306
Soğuk Tekniği
2
0
3
GM 308
Süt Teknolojisine Giriş
2
2
4
Toplam AKTS:
32
2007 - 2008 Yıllık
Ders Kodu
Ders Adı
İncele
T
U
AKTS
HAZ001
Hazırlık(İngilizce)(Yıllık)
30
0
30
Toplam AKTS:
30
4. Sınıf
2007 - 2008 Güz Yarıyılı
Ders Kodu
Ders Adı
İncele
T
U
AKTS
TB 111
Biyoloji
1
2
4
GM 405
Et İşleme Teknolojisi
2
2
4
GM 407
Fermantasyon Teknolojisi
2
2
5
GM 411
Gıda Sanayiinde Yeni Gelişmeler I
2
2
4
GM 409
Proses Tasarımı
2
0
4
GM 401
Süt İşleme Teknolojisi
2
2
5
GM 403
Tahıl İşleme Teknolojisi
2
2
5
Seçmeli
Gıda Mühendisliği Bölümü4. Sınıf 2007 - 2008 Güz Yarıyılı Seçmeli Grubu(Seçmeli Grubundan Genel Toplamda 30 Aktsyi Geçmiyecek Şekilde Ders Alabilirsiniz.)
26
GM 417
Çevre Mikrobiyolojisi
2
2
3
TE 429
Gıda Projeleri Hazırlama
2
0
3
GM 415
Gıda Sanayiinde Starter Kültür Kullanımı
2
2
3
GM 415
Gıda Sanayiinde Starter Kültür Kullanımı
2
2
3
GM 421
İçme Sütü Teknolojisi
2
2
3
GM 416
Kesimhane Ürünleri Teknolojisi
2
2
3
GM 413
Meyve Suyu Üretim Teknolojisi
2
2
3
GM 423
Süt İşletmelerinde Hijyen
2
2
3
GM 419
Tahıllarda Teknolojik Kalite Kriterleri
2
2
3
Toplam AKTS:
57
2007 - 2008 Bahar Yarıyılı
Ders Kodu
Ders Adı
İncele
T
U
AKTS
GM 404
Bitkisel Yağ Teknolojisi
3
2
4
GM 424
Gıda İşletmelerinin Tesis ve Organizasyonu
2
0
4
GM 408
Gıda Mevzuatı ve Kalite Yönetimi
2
0
2
GM 412
Gıda Sanayiinde Yeni Gelişmeler II
2
2
4
GM 402
Meyve ve Sebze İşleme
3
2
4
GM 406
Özel Gıdalar Teknolojisi
3
0
3
TE 424
Tarım ve Gıda Ürünleri Pazarlaması
2
0
2
Seçmeli
Gıda Mühendisliği Bölümü4. Sınıf 2007 - 2008 Bahar Yarıyılı Seçmeli Grubu(Seçmeli Grubundan Genel Toplamda 30 Aktsyi Geçmiyecek Şekilde Ders Alabilirsiniz.)