Gıda Mühendisliği Bölümü2. Sınıf 2009 - 2010 Güz Yarıyılı Seçmeli Grubu(Seçmeli Grubundan Genel Toplamda 30 Aktsyi Geçmiyecek Şekilde Ders Alabilirsiniz.)
Gıda Mühendisliği Bölümü2. Sınıf 2009 - 2010 Bahar Yarıyılı Seçmeli Grubu(Seçmeli Grubundan Genel Toplamda 30 Aktsyi Geçmiyecek Şekilde Ders Alabilirsiniz.)
0
TB 302
Reaksiyon Kinetiği
2
0
3
GM 204
Reaksiyon Kinetiği
2
0
3
Toplam AKTS:
43
3. Sınıf
2009 - 2010 Güz Yarıyılı
Ders Kodu
Ders Adı
İncele
T
U
AKTS
GM 309
Enstrümental Analizler
2
2
5
GM 309
Gıda Ambalajlama ve Depolama Tekniği
2
0
4
GM 305
Gıda Güvenliği
3
0
5
GM 307
Gıda İşletmeciligi
2
0
4
GM 311
Gıda Katkı Maddeleri
2
0
3
GM 303
Gıda Mikrobiyolojisi I
2
2
5
GM 316
Gıda Toksikolojisi
2
0
3
GM 313
Proses Kontrol I
2
2
5
GM 307
Tasarım
2
0
4
GM 301
Temel İşlemler I
3
0
5
Seçmeli
Gıda Mühendisliği Bölümü3. Sınıf 2009 - 2010 Güz Yarıyılı Seçmeli Grubu(Seçmeli Grubundan Genel Toplamda 30 Aktsyi Geçmiyecek Şekilde Ders Alabilirsiniz.)
8
SB 303
İş Hukuku
2
0
3
Toplam AKTS:
51
2009 - 2010 Bahar Yarıyılı
Ders Kodu
Ders Adı
İncele
T
U
AKTS
GM 312
Beslenme İlkeleri
3
0
4
GM 308
Gıda Biyoteknolojisi
2
0
3
GM 304
Gıda Mikrobiyolojisi II
2
2
5
GM 306
Proses Kontrol
2
0
4
GM 314
Proses Kontrol II
2
2
5
GM 306
Soğuk Tekniği
2
0
3
GM 306
Soğuk Tekniği
2
0
3
GM 310
Süt Fizikokimyası
2
2
5
GM 302
Temel İşlemler II
3
0
4
Seçmeli
Gıda Mühendisliği Bölümü3. Sınıf 2009 - 2010 Bahar Yarıyılı Seçmeli Grubu(Seçmeli Grubundan Genel Toplamda 30 Aktsyi Geçmiyecek Şekilde Ders Alabilirsiniz.)
2
SB 305
Pazarlama ve Satış Yöntemleri
2
0
3
STB302
Reaksiyon Kinetiği
2
0
3
SGM315
Soğuk Tekniği
2
0
3
Toplam AKTS:
38
2009 - 2010 Yaz
Ders Kodu
Ders Adı
İncele
T
U
AKTS
SB 305
Pazarlama ve Satış Yöntemleri
2
0
3
Toplam AKTS:
3
4. Sınıf
2009 - 2010 Güz Yarıyılı
Ders Kodu
Ders Adı
İncele
T
U
AKTS
GM 405
Et İşleme Teknolojisi
2
2
4
GM 407
Fermantasyon Teknolojisi
2
2
5
GM 411
Gıda Sanayiinde Yeni Gelişmeler I
2
2
4
BA-A-,E-1/08
Grundnahrungsmittel und Sekundare Inhaltsstoffe
3
0
6
GM 409
Proses Tasarımı
2
0
4
GM 401
Süt İşleme Teknolojisi
2
2
5
GM 403
Tahıl İşleme Teknolojisi
2
2
5
Seçmeli
Gıda Mühendisliği Bölümü4. Sınıf 2009 - 2010 Güz Yarıyılı Seçmeli Grubu(Seçmeli Grubundan Genel Toplamda 30 Aktsyi Geçmiyecek Şekilde Ders Alabilirsiniz.)
26
GM 417
Çevre Mikrobiyolojisi
2
2
3
TE 429
Gıda Projeleri Hazırlama
2
0
3
GM 415
Gıda Sanayiinde Starter Kültür Kullanımı
2
2
3
GM 415
Gıda Sanayiinde Starter Kültür Kullanımı
2
2
3
GM 421
İçme Sütü Teknolojisi
2
2
3
GM 413
Meyve Suyu Üretim Teknolojisi
2
2
3
GM 423
Süt İşletmelerinde Hijyen
2
2
3
GM 419
Tahıllarda Teknolojik Kalite Kriterleri
2
2
3
Toplam AKTS:
59
2009 - 2010 Bahar Yarıyılı
Ders Kodu
Ders Adı
İncele
T
U
AKTS
GM 404
Bitkisel Yağ Teknolojisi
3
2
4
GM 404
Bitkisel Yağ Teknolojisi
2
2
5
GM 408
Gıda Ambalajlama
2
0
4
GM 424
Gıda İşletmelerinin Tesis ve Organizasyonu
2
0
4
GM 408
Gıda Mevzuatı ve Kalite Yönetimi
2
0
2
GM 412
Gıda Projeleri Hazırlama Tekniği
2
0
4
GM 412
Gıda Sanayiinde Yeni Gelişmeler II
2
2
4
GM 402
Meyve ve Sebze İşleme
3
2
4
GM 402
Meyve ve Sebze Ürünleri Teknolojisi
2
2
5
GM 406
Özel Gıdalar Teknolojisi
3
0
3
STJ601
Staj
0
0
2
STJ601
Staj
0
0
2
Seçmeli
Gıda Mühendisliği Bölümü4. Sınıf 2009 - 2010 Bahar Yarıyılı Seçmeli Grubu(Seçmeli Grubundan Genel Toplamda 30 Aktsyi Geçmiyecek Şekilde Ders Alabilirsiniz.)