Gıda Mühendisliği
2018-05-11

Namık Kemal Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü 33. Dönem Mezunları



 

NKÜ Gıda Mühendisliği Bölümü 33. dönem mezuniyet töreni 11 Mayıs 2018 Cuma Günü yapıldı. 4 sene boyunca aynı sıralarda dirsek çürüterek "Gıda Mühendisi" unvanını almaya hak kazanan öğrencilerimizin coşkusu ile şenlenen törende öğrenci ailelerinin yaşadıkları gurur ve mutluluk gözlerinden okunuyordu.
Öğleden önce Namık Kemal Üniversitesi Stadyumunda tüm lisans mezunu öğrenciler için yapılan mezuniyet töreninin ardından, Bölüm mezuniyet törenimiz Fen Edebiyat Fakültesi Konferans salonunda gerçekleştirildi. Öğrencilerimizin 4 yıllık öğrencilik yaşamlarının kısa bir özeti şeklindeki foto galeri sunum ile başlayan etkinliğimiz, dönem birincisi Ezgi KARPUZ, Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Mehmet DEMİRCİ ile Rektör Yardımcımız ve aynı zamanda bölüm öğretim üyemiz Prof. Dr. Şefik KURULTAY’ın konuşmaları ile devam etti. Açılış konuşmalarının ardından Dönem birincisi (aynı zamanda fakülte ikincisi) Ezgi KARPUZ, dönem ikincisi Manolya SALMAN ve dönem üçüncüsü Gökçe ŞANOĞLU’ya başarılarından dolayı hediyeleri verildi. Sonrasında sırasıyla sahneye davet edilen tüm dönem mezunlarımıza bölüm öğretim elemanları tarafından günün anısını yaşatması amacıyla küçük armağanlar takdim edildi. 
Meslek yemininin edilmesinin ardından mezuniyet törenlerinin en unutulmaz anı olan kep atışı ile tören son buldu. Bizler de Namık Kemal Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü olarak bu vesileyle, Gıda Mühendisi olarak aramıza katılan tüm genç meslektaşlarımızı bir kez daha kutluyor ve başarılarının daim olmasını diliyoruz. 
Not: Bölüm mezuniyet törenimize verdiği katkılardan dolayı Ziraat Fakültesi Dekanlığına, ayrıca tören bitiminde dondurma ikramımız için sponsor olan ALGİDA firmasına ve organizasyonda bizlere 
yardımcı olan tüm 2. Sınıf öğrencilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.