Toggle navigation
Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi
24 Kasım 2024, Pazar
English
Gıda Mühendisliği
Ana Sayfa
Genel Bilgiler
Hakkında
Bölüm Başkanı Mesajı
Misyon-Vizyon
Tarihçe
Tanıtım Kataloğu
İş Olanakları
Kalite - İç Kontrol
Kalite Elçisi
Anketler
Faaliyet Raporları
Dokümanlar
İş Akışları
AVES Akademik Veri Analiz Sistemi
Akademik
Yönetim
Bölüm Kurulu
Anabilim Dalları
Akademik Kadro
Danışma Kurulu
Komisyonlar ve Koordinatörlükleri
Burslu Doktora Öğrencileri
Bölüme Hizmet Vermiş Öğretim Üyeleri ve Araştırma Görevlileri
Eğitim Programları
Lisans
Lisans Eğitim Amaçları 2021-2025
Lisans Ders Kataloğu
Yüksek Lisans
Lisansüstü Ders Kataloğu
Doktora
Öğrenci
Öğrenci İşleri
Bilgi Sistemi
Akademik Sınıf Danışmanları
Ders Planı
Ders Programı
Ders Katalogu
Sınavlar
Staj
Yeterlilikler
Laboratuvar Uygulamaları
Bitirme Tezi Dersi Bilgilendirme
Öğrenci Toplulukları
Bölüm Altyapısı
Laboratuvarlar Hakkında
Öğrenci Uygulama Laboratuvarı
Fiziksel ve Kimyasal Analizler Laboratuvarı
Enstrumantal Analizler Laboratuvarı
Mikrobiyoloji ve Biyoteknoloji Laboratuvarı
Gıda Biyoteknoloji Laboratuvarı
İşletmede Mesleki Eğitim Programı (İMEP)
Bölüm Başkanından Mektup
Öğrenci Gözüyle İMEP
İMEP Hakkında
İMEP Yönergesi
İMEP Sözleşmesi
İMEP Eğitim Koordinatörlüğü ve Danışmanlar
İMEP Takvimi 2024-2025
İMEP Protokolü
Protokol İmzalanmış Gıda Firmaları
İMEP Sonuç Raporları
Formlar
İMEP İletişim
Projeler ve Kitaplar
Projeler
Kitaplar
Erasmus
Başvuru
Anlaşmalı Üniversiteler
Erasmusa Katılan Öğrenciler
Gıda Topluluğu
Patent, Faydalı Model, Tescilli Çeşitler
Bilimsel Organizasyonlar
1. Uluslararası Adriyatikten Kafkaslara Geleneksel Gıdalar Sempozyumu 2010
2. Uluslararası Adriyatikten Kafkaslara Geleneksel Gıdalar Sempozyumu 2013
3. Uluslararası Adriyatikten Kafkaslara Geleneksel Gıdalar Sempozyumu
4. Uluslararası Adriyatikten Kafkaslara Geleneksel Gıdalar Sempozyumu 2010
Yararlı Linkler
Galeri
İletişim