![]() |
Gıda Kimyası
Yazar: Prof. Dr. Mehmet DEMİRCİ Temmuz 2014. 7. Baskı ISBN: 975-97146-2-0 296 Sayfa
|
|
![]() |
Beslenme
Yazar: Prof. Dr. Mehmet DEMİRCİ Ekim 2014 7. Baskı ISBN: 975-97146-4-2 384 Sayfa
NOT: Merhum Prof. Dr. Mehmet Demirci'ye ait Gıda Kimyası ve Beslenme kitaplarını temin etmek için ademirci@nku.edu.tr adresine mail atabilirsiniz. |
|
![]() |
3. Uluslararası Adriatik'ten Kafkaslara Geleneksel Gıdalar Sempozyum Kitabı The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”
Sarajevo, Bosna Hersek 2015 ISBN: 978-605-4265-37-4 667 Sayfa |
|
![]() |
2. Uluslararası Adriatik'ten Kafkaslara Geleneksel Gıdalar Sempozyum Kitabı The 2nd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”
Struga, Makedonya 2013 ISBN: 978-605-4265-25-1 660 Sayfa |
|
![]() |
1. Uluslararası Adriatik'ten Kafkaslar'a Geleneksel Gıdalar Sempozyum Kitabı
Tekirdağ, Türkiye 2010 ISBN: 978-605-4265-02-2 1092 Sayfa |
|
![]() |
Süt ve Süt Ürünlerinin Kalite Kontrolü
Ağustos, 2010. 1. Baskı ISBN: 978-975-06-0747-9 |
|
![]() |
Soru ve Cevaplarıyla Süt Mikrobiyolojisi
Richard Ellner Çevirenler: Prof. Dr. Mehmet Demiri, Prof. Dr. Muhammet Arıcı Tekirdağ, 2001 68 Sayfa
|
|
![]() |
Süt Mikrobiyolojisi ve Katkı Maddeleri
Editör: Prof. Dr. Mehmet Demirci Tekirdağ, 2000 ISBN: 975-97-146-04 595 Sayfa |
|
|
Süt Teknolojisine Giriş
Yazar: Prof. Dr. Mehmet DEMİRCİ Tekirdağ, 1999 102 Sayfa |
|
![]() |
Süt Teknolojisine Giriş
Yazarı: Prof. Dr. Mehmet DEMİRCİ Tekirdağ, 1999 |
|
![]() |
5. Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu Geleneksel Süt Ürünleri
Tekirdağ, Türkiye 1998 ISBN: 975-440-278-7 425 Sayfa |
|
![]() |
İçme Sütü
Editör: Prof. Dr.Mehmet Demirci Tekirdağ, 1998 256 Sayfa |
|
![]() |
3. Milli Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu: YOĞURT
İstanbul, Türkiye, 1994 ISBN: 975-440-198-5 429 Sayfa |
|
![]() |
Gıda Mevzuatımızda Aksayan Hususlar ve Çözüm Yolları Sempozyum Kitabı
Tekirdağ, Türkiye 1992 ISBN: 975-374-903-4 247 Sayfa |
|
![]() |
Memeden Mamul Maddeye SÜT |
|
![]() |
Süt İşleme Tekmolojisi
Yazarlar: Prof. Dr. Mehmet Demirci, Prof. Dr. Osman Şimşek 246 Sayfa |
|
![]() |
Süt Teknoloğunun El Kitabı
Yazarlar: Prof. Dr. Mehmet Demirci, Prof. Dr. Hüsnü Gündüz 191 Sayfa |
|
![]() |
Her Yönüyle Peynir
Editör: Prof. Dr. Mehmet Demirci 301 Sayfa |