Gıda Mühendisliği

 

 

 

 Özgür KARADAŞ

1994 yılında İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 2012-2016 yılları arasında Kırklareli Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği bölümünde lisans öğrenimini tamamladı. 2016-2019 yılları arasında Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalında Yüksek Lisans öğrenimini tamamladı. 2017 yılında Gaziosmanpaşa Ortaokulu’nda Fen Bilimleri Öğretmeni ve 2019 yılında Keyveni Catering’de Proje Yöneticisi olarak görev yaptı. 2019 yılında Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim Dalında Doktora öğrenimine başladı. 2020 yılından itibaren YÖK 100/2000 Doktora Burs Projesi kapsamında, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim Dalında Doktora Bursiyeri olarak görev yapmaktadır.

 

 

 

 

Kadriye ŞEN

2010-2014 yılları arasında Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, Ziraat Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü’nde Lisans eğitimi, 2016-2019 yılları arasında Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı’nda Yüksek Lisans eğitimi almıştır. 2020 yılı itibariyle Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı’nda Doktora eğitimine başlamış ve halen devam etmektedir. 07.2017 – 02.2018 tarihleri arasında BİM Birleşik Mağazalar A.Ş. Lüleburgaz Bölge Müdürlüğü’nde Bölge Satın Alma Personeli olarak çalışmıştır. 02.2018- 11.2019 tarihleri arasında Kırklareli Valiliği, İl Göç İdaresi Müdürlüğü’nde, Geri Gönderme Merkezleri Kapasitesini Uluslararası İnsan Hakları Standartları Çerçevesinde Güçlendirilmesine Destek Projesi’nde Gıda Mühendisi olarak çalışmıştır. 03.2020 tarihi itibariyle Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı, Gıda Mühendisliği Bölümü’nde, Yenilikçi Gıda İşleme Teknolojileri ve Gıda Biyoteknolojisi Alanı’nda YÖK 100/2000 Doktora Bursiyeri olarak faaliyet göstermektedir.

 

 

Esra BÖLÜK

2013-2017 yılları arasında Namık Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi Gıda Mühendisliği bölümünde lisans eğitimini tamamlamış olup. 2017-2019 yılları arasında Namık Kemal Üniversitesi Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı’nda yüksek lisans eğitimini almış olup, Tübitak 3001 program kodlu projede bursiyer ve özel firmalarla gerçekleştirilen projelerde yer aldı. 2019 yılında Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü’nde başlamış olduğu doktora eğitimini YÖK 100-2000 bursiyeri olarak sürdürüp, aynı üniversitede Arçelik A.Ş. firması iş birliği ile gerçekleştirilen Tübitak 1505 program kodlu projede yer almaktadır. Yıldız Teknik Üniversitesi dahilinde gerçekleştirilen Tübitak 1001 program kodlu projede bursiyer statüsünde yer almaktadır.