Gıda Mühendisliği

Namık Kemal Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü ve Makedonya St. Climent Ohridski-Bitola Üniversitesi ile ortaklaşa düzenlenen "Adriyatik'ten Kafkaslara 2. Uluslararası Geleneksel Gıdalar" Sempozyumu, Makedonya'nın Struga Şehrinde 24-26 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirildi.
 
Makedonya, Sırbistan, Arnavutluk, Hırvatistan, Kosova, Slovenya, İtalya, Kazakistan gibi ülkelerin Üniversite ve Araştırma Kuruluşları ile  Ülkemizdeki Üniversitelerin Gıda Mühendisliği Bölümlerinin tamamından, Beslenme ve Diyetetik Bölümlerinden, Veteriner Fakültelerinden, Meslek Yüksek Okullarının Gıda Teknolojisi Programlarından akademisyenler ve uzmanlar, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'na bağlı Araştırma Enstitülerinden uzmanlar ile Özel Sektörden yönetici ve teknik eleman düzeyinde olmak üzere 600'e yakın katılımcı bulundu. Sempozyumda 63 sözlü ve 570 poster olmak üzere toplam 633 bildiri sunulmuştur
 
Sempozyum web sitesine ulaşmak için:  http://traditionalfoods2013.nku.edu.tr/

Sempozyuma ait foto galeriye ulaşmak için tıklayınız...