Toggle navigation
Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi
13 Mart 2025, Perşembe
English
Gıda Mühendisliği
Ana Sayfa
Genel Bilgiler
Hakkında
Bölüm Başkanı Mesajı
Misyon-Vizyon
Tarihçe
Tanıtım Kataloğu
İş Olanakları
Kalite - İç Kontrol
Kalite Elçisi
Anketler
Faaliyet Raporları
Dokümanlar
İş Akışları
AVES Akademik Veri Analiz Sistemi
Akademik
Yönetim
Bölüm Kurulu
Anabilim Dalları
Akademik Kadro
Danışma Kurulu
Komisyonlar ve Koordinatörlükleri
Burslu Doktora Öğrencileri
Bölüme Hizmet Vermiş Öğretim Üyeleri ve Araştırma Görevlileri
Eğitim Programları
Lisans
Lisans Eğitim Amaçları 2021-2025
Lisans Ders Kataloğu
Yüksek Lisans
Lisansüstü Ders Kataloğu
Doktora
Öğrenci
Öğrenci İşleri
Bilgi Sistemi
Akademik Sınıf Danışmanları
Ders Planı
Ders Programı
Ders Katalogu
Sınavlar
Staj
Yeterlilikler
Laboratuvar Uygulamaları
Bitirme Tezi Dersi Bilgilendirme
Öğrenci Toplulukları
Bölüm Altyapısı
Laboratuvarlar Hakkında
Öğrenci Uygulama Laboratuvarı
Fiziksel ve Kimyasal Analizler Laboratuvarı
Enstrumantal Analizler Laboratuvarı
Mikrobiyoloji ve Biyoteknoloji Laboratuvarı
Gıda Biyoteknoloji Laboratuvarı
İşletmede Mesleki Eğitim Programı (İMEP)
Bölüm Başkanından Mektup
Öğrenci Gözüyle İMEP
İMEP Hakkında
İMEP Yönergesi
İMEP Sözleşmesi
İMEP Eğitim Koordinatörlüğü ve Danışmanlar
İMEP Takvimi 2024-2025
İMEP Protokolü
Protokol İmzalanmış Gıda Firmaları
İMEP Sonuç Raporları
Formlar
İMEP İletişim
Projeler ve Kitaplar
Projeler
Kitaplar
Erasmus
Başvuru
Anlaşmalı Üniversiteler
Erasmusa Katılan Öğrenciler
Gıda Topluluğu
Patent, Faydalı Model, Tescilli Çeşitler
Bilimsel Organizasyonlar
1. Uluslararası Adriyatikten Kafkaslara Geleneksel Gıdalar Sempozyumu 2010
2. Uluslararası Adriyatikten Kafkaslara Geleneksel Gıdalar Sempozyumu 2013
3. Uluslararası Adriyatikten Kafkaslara Geleneksel Gıdalar Sempozyumu
4. Uluslararası Adriyatikten Kafkaslara Geleneksel Gıdalar Sempozyumu 2010
Yararlı Linkler
Galeri
İletişim
Duyuru Arşivi
2024-2025 Bahar Dönemi Uygulama Dersleri Programı
(2025-02-20)
2024-2025 İMEP Öğrenci Listesi
(2024-12-16)
2024-2025 Güz Dönemi Uygulama Sınavları Programı
(2024-11-22)
2024-2025 Güz Dönemi Laboratuvar Uygulama Dersleri Programı
(2024-10-09)
2023-2024 İMEP Sonuç Raporu Yayınlandı
(2024-09-20)
2024 Bahar Dönemi Gıda Mikrobiyolojisi Uygulama Değerlendirmesi
(2024-05-28)
2024 Bahar Dönemi Genel Mikrobiyoloji Uygulama Sınavı
(2024-05-21)
2024 Bahar dnemi Gıda Kimyası 2 Dersi Uygulama Sınavı
(2024-05-20)
2023-2024 Güz Dönemi Gıda Mühendisliği Uygulama Sınavları Programı
(2023-12-18)
İMEP'e Katılacak Öğrencilerimiz
(2023-12-08)
2023-2024 Yılı İMEP Kontenjanları
(2023-11-27)
2022-2023 İMEP Sonuç Raporu Yayınlandı
(2023-09-07)
2023 İMEP Protokolü İmzalayan Gıda Firmaları
(2023-04-11)
2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Gıda Mühendisliği Uygulama Sınav Programı
(2022-12-12)
2022-2023 İMEP Protokolü
(2022-11-24)
2022 - 2023 İMEP Kontenjanları
(2022-11-21)
Staj Bilgilendirme Toplantısı
(2022-11-16)
2022-2023 Dönemi Gıda Mühendisliği Uygulama Programı
(2022-09-26)
2022-2023 Eğitim Öğreim Yılında Bölümümüz 1. Sınıfı olan öğrencilere yönelik bilgilendirme toplantısı
(2022-09-26)
2021-2022 Güz Dönemi Uygulama Sınavları
(2021-12-01)
Vefat ve Teşekkür
(2021-11-26)
2021-2022 İMEP Kontenjanları
(2021-11-15)
Gıda Kimyası I Dersi ÖDEV KONULARI
(2021-11-03)
İMEP Başvuru Takvimi Yayınlandı
(2021-10-28)
2020-2021 Bahar Dönemi İntörn Mühendislik Programı
(2021-02-22)
İNTÖRN MÜHENDİSLİK EĞİTİMİ PROGRAMININ TAMAMLANMASI HAKKINDA DUYURU
(2020-04-29)
2019-2020 İntörn Mühendislik Yerleştirme Sonuçları
(2019-12-06)
İntörn mühendis alacak firmaların öğrencilerimize ilanı
(2019-11-04)
İntörn Mühendislik Uygulaması 2019 Yılı Bilgi Notu
(2019-01-20)
2018 -2019 Eğitim Öğretim Yılı İNTÖRN MÜHENDİSLİK YERLEŞTİRME SONUÇLARI
(2018-12-10)
İntörn Mühendislik Mülakat Tarihi
(2018-11-27)
2018-2019 İntörn Mühendislik Programı Anlaşmalı Firmalar Listesi
(2018-11-05)
İntörn Mühendislik Eğitimi Sonu Sunum Programı
(2018-05-28)
4. Uluslararası Adriyatik'ten Kafkaslar'a Geleneksel Gıdalar Sempozyumu Bildiri Kitabı Yayınlandı
(2018-05-24)
İntörn Mühendislik Yerleştirme Sonuçları
(2017-12-15)
..::İNTÖRN MÜHENDİSLİK KONTENJANLARI::..
(2017-11-30)
4. Adriyatik'ten Kafkaslar'a Geleneksel Gıdalar Sempozyumu
(2017-08-21)
İntörn Mühendislik Programı
(2017-08-21)
Yrd. Doç. Dr. Kadir Gürbüz Güner
(2016-12-01)
Emeklilik Töreni İptali
(2015-12-17)
3.Uluslararası Adriyatik'ten Kafkaslar'a Geleneksel Gıdalar Sempozyumu
(2014-10-27)
ÖSYS ile yerleşen öğrencilerin kayıt işlemleri
(2014-08-04)
Yaz Okulu Denkliği
(2014-07-18)
II. ULUSAL BİTKİSEL YAĞ KONGRESİ
(2014-07-03)
Namık Kemal Üniversitesi Gıda Mühendisliği Tanıtım Günü- 7 Temmuz 2014
(2014-07-02)
MEHMET YAŞİN İLE SÖYLEŞİ-21 NİSAN 2014 10:30
(2014-04-18)