2022-12-08

1. Sınıf öğrencilerimiz ile Kariyer Planlama dersi kapsamında NKÜTEK ziyareti yapıldı

Bölümümüz 1.sınıf öğrencileri ile Zootekni bölümü 1.sınıf öğrencileri 5 Aralık 2022 Pazartesi günü,  Kariyer Planlama Dersi kapsamında Üniversitemizin Teknopark Kuluçka Merkezine ziyaret gerçekleştirdiler. Teknopark Uzman Personeli tarafından Üniversitemiz Teknoparkının tanıtımının ardından Patent, Ar-ge ve İnovasyon kavramlarını içeren geniş bir sunum yapıldı. Öğrencilerimizin içinde bulundukları üniversite çatısı altında yapılan Arge çalışmalarının ve bunların sanayi ile eşgüdüm halinde ilerlemesinin öneminin altı çizildi. Ziyaretimizde bizde yardımcı olan Tüm Teknopark Uzman personeline teşekkürlerimizi sunarız.