Gıda Mühendisliği
2024-03-25

Öğrencilerimizin TÜBİTAK Proje Başarısı



 

Bölümümüz 4. sınıf öğrencilerimizin Bitirme Tezi Dersi kapsamında hazırlamış oldukları aşağıdaki projeler TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı dahilinde TÜBİTAK tarafından destek kapsamına alınmıştır.

Öğrenci Adı Sınıfı Proje Konusu Danışman Öğretim Üyesi
Mert Kadir Aydoğdu' 4. Sınıf Emülsiyon Jel Tekniği Kullanılarak Badem Sütünden Vegan Krem Peynir Üretimi Dr. Öğr. Üyesi Suzan Uzun
Candan Erdoğan 4. Sınıf Arı Ekmeği İle Zenginleştirilmiş Fonksiyonel Yoğurt Üretimi Prof. Dr. Ahmet Şükrü Demirci
Aleyna Tali - Yusuf Sarı 4. Sınıf Soğuk Atmosferik Plazma Uygulamasının, Siyah Üzüm Suyunun Raf Ömrü Ve Kalite Özelliklerine Etkisinin İncelenmesi Prof. Dr. Ahmet Şükrü Demirci

Öğrencilerimizi ve danışmanlıklarını yürüten Öğretim Üyelerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.