Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü
2025-2026 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Uygulama Programı
Uygulama Dersi Adı |
Dersin Uygulama Sorumlusu |
Uygulama Saati |
Uygulama Yeri |
Gıda Kimyası I |
Arş. Gör. Yasemin HENDEN |
23.09.25 - 9:30 Salı |
Gıda Mühendisliği Öğrenci Uygulama Laboratuvarı |
Süt ve Ürünleri Teknolojisi |
Arş. Gör. Yasemin HENDEN |
22.09.25 - 14:00 Pazartesi |
Gıda Mühendisliği Öğrenci Uygulama Laboratuvarı |
Gıda Mikrobiyolojisi I |
Arş. Gör. Nurşah Zeynep ÖZTÜRK |
22.09.25 – 12:30 Pazartesi |
Gıda Mühendisliği Öğrenci Uygulama Laboratuvarı |
Et ve Ürünleri Teknolojisi |
Arş. Gör. Nurşah Zeynep ÖZTÜRK |
29.09.25 – 15:30 Pazartesi |
Gıda Mühendisliği Öğrenci Uygulama Laboratuvarı |
Bitkisel Yağ Teknolojisi |
Arş. Gör. Muhammed Talha AKBULUT |
24.09.25 - 9:30 Çarşamba |
Gıda Mühendisliği Öğrenci Uygulama Laboratuvarı |
Tahıl İşleme Teknolojisi |
Arş. Gör. Muhammed Talha AKBULUT |
23.09.25 – 13:30 Salı |
Gıda Mühendisliği Öğrenci Uygulama Laboratuvarı |