Gıda Mühendisliği
2022-09-21

Bölüm Danışma Kurulu (iç-dış paydaş) toplantısı yapıldı



 

Bölüm Danışma Kurulu (iç-dış paydaş) toplantısı, 21 Eylül 2022 Çarşamba günü saat 11:00’da online olarak gerçekleştirilmiştir. Toplantıya, Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. İsmail YILMAZ, SBS Bilimsel Bio Çözümler San. ve Tic. A.Ş. Tedarik Zinciri Direktörü Harun TUYGAN, Tekirdağ İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Gıda ve Yem Şube Müdürü Kamil YAMAN, İREKS Gıda Sanayi A.Ş. Fabrika Müdürü Yasemin SAVAŞ TUĞLU, EKSUN Gıda Tarım Sanayi ve Ticaret A.Ş. Fabrika Müdürü Ali İlker İLHAN, Tekirdağ Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü Müdür Yardımcısı Mehmet ÖZKAN, Neva Gıda Maddeleri ve Baskı Malzemeleri Yönetim Kurulu Başkanı  Süha ERSOY, YADELA Gıda San. ve Tic. Ltd. Şti Genel Müdürü Volkan SEVİNÇ, Bölüm Öğrenci Temsilcisi Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Gıda Topluluğu Başkanı Cansu BOZYURT ve Bölüm Öğretim Üyeleri katılım sağladı.

Bölüm Başkanı Prof. Dr. İsmail YILMAZ’ın açılış konuşması ile başlayan toplantıda,  Bölümümüzün MÜDEK Akreditasyon başvurusu hazırlık sürecinde revize edilen ve geçtiğimiz eğitim öğretim yılında (2021-2022) hayata geçirilen “Ders Planı" ile ilgili değerlendirmeler ve

Bölümümüzün MÜDEK Akreditasyon başvurusu hazırlık sürecinde kapsamı revize edilerek, geçtiğimiz eğitim öğretim yılında (2021-2022) “İMEP (İşletmede Mesleki Eğitim Programı)” ismiyle devam eden uygulama ile ilgili değerlendirmeler yapıldı.

Bölüm Danışma Kurulu üyelerinin görüş ve önerileri kayıt altına alınarak, toplantıda alınan kararlar, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi Danışma Kurulu Çalışma İlkeleri gereğince Bölüm Danışma Kurulu Değerlendirme Raporu” halinde hazırlanarak, Bölüm Akademik Kuruluna, ardından Fakülte Dekanlığına sunulacaktır.

Katılım ve katkı sağlayan tüm Danışma Kurulu üyelerine tekrar teşekkür ederiz.

 

Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanlığı