Gıda Mühendisliği
2024-06-04

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü 39. Dönem Mezuniyet Töreni Gerçekleşti



 

3 Haziran 2024 Pazartesi günü, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü'nün 39. dönem mezuniyet töreni büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. Dört yıl boyunca azimle çalışarak "Gıda Mühendisi" unvanını almaya hak kazanan öğrencilerimiz ve onların gururlu aileleri, törenin neşesini ve heyecanını birlikte paylaştılar.
 
Öğleden önce Ziraat Fakültesi Konferans Salonu'nda başlayan tören, bölüm birincisi Petek Gülser'in mezunlar adına yaptığı konuşma ile açıldı. Ardından, Bölüm Başkanımız Prof. Dr. İsmail Yılmaz'ın konuşmasıyla devam eden törende, öğrencilerimizin başarıları vurgulandı ve gelecekleri için iyi dileklerde bulunuldu.
 
Açılış konuşmalarının ardından, dönem birincisi ve fakülte ikincisi Petek Gülser, dönem ikincisi Mert Kadir Aydoğdu ve dönem üçüncüsü Beyza Sevil'e başarılarından dolayı hediyeleri takdim edildi. Tören boyunca sırasıyla sahneye davet edilen tüm mezunlarımıza, öğretim elemanları ve misafirler tarafından mezuniyet belgeleri verildi. Törenin en unutulmaz anlarından biri ise meslek yemininin edilmesinin ardından gerçekleştirilen kep atışı oldu.
 
Bu anlamlı etkinliğe katkılarından dolayı, öğrencilere verilen hediyelerin sponsorluğunu üstlenen Erişler Gıda firmasına ve Dr. Hakan Başdoğan'a ve törenin gerçekleştirilmesinde emeği geçen tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.
 
Mezuniyet törenimizin ardından, öğleden sonra Atatürk Kent Ormanı'nda Ziraat Fakültesi'nin toplu mezuniyet töreni gerçekleştirildi.
 
Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü olarak, bu vesileyle aramıza yeni katılan tüm genç meslektaşlarımızı kutluyor ve başarılarının daim olmasını diliyoruz.