Toggle navigation
Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi
13 Mart 2025, Perşembe
English
Gıda Mühendisliği
Ana Sayfa
Genel Bilgiler
Hakkında
Bölüm Başkanı Mesajı
Misyon-Vizyon
Tarihçe
Tanıtım Kataloğu
İş Olanakları
Kalite - İç Kontrol
Kalite Elçisi
Anketler
Faaliyet Raporları
Dokümanlar
İş Akışları
AVES Akademik Veri Analiz Sistemi
Akademik
Yönetim
Bölüm Kurulu
Anabilim Dalları
Akademik Kadro
Danışma Kurulu
Komisyonlar ve Koordinatörlükleri
Burslu Doktora Öğrencileri
Bölüme Hizmet Vermiş Öğretim Üyeleri ve Araştırma Görevlileri
Eğitim Programları
Lisans
Lisans Eğitim Amaçları 2021-2025
Lisans Ders Kataloğu
Yüksek Lisans
Lisansüstü Ders Kataloğu
Doktora
Öğrenci
Öğrenci İşleri
Bilgi Sistemi
Akademik Sınıf Danışmanları
Ders Planı
Ders Programı
Ders Katalogu
Sınavlar
Staj
Yeterlilikler
Laboratuvar Uygulamaları
Bitirme Tezi Dersi Bilgilendirme
Öğrenci Toplulukları
Bölüm Altyapısı
Laboratuvarlar Hakkında
Öğrenci Uygulama Laboratuvarı
Fiziksel ve Kimyasal Analizler Laboratuvarı
Enstrumantal Analizler Laboratuvarı
Mikrobiyoloji ve Biyoteknoloji Laboratuvarı
Gıda Biyoteknoloji Laboratuvarı
İşletmede Mesleki Eğitim Programı (İMEP)
Bölüm Başkanından Mektup
Öğrenci Gözüyle İMEP
İMEP Hakkında
İMEP Yönergesi
İMEP Sözleşmesi
İMEP Eğitim Koordinatörlüğü ve Danışmanlar
İMEP Takvimi 2024-2025
İMEP Protokolü
Protokol İmzalanmış Gıda Firmaları
İMEP Sonuç Raporları
Formlar
İMEP İletişim
Projeler ve Kitaplar
Projeler
Kitaplar
Erasmus
Başvuru
Anlaşmalı Üniversiteler
Erasmusa Katılan Öğrenciler
Gıda Topluluğu
Patent, Faydalı Model, Tescilli Çeşitler
Bilimsel Organizasyonlar
1. Uluslararası Adriyatikten Kafkaslara Geleneksel Gıdalar Sempozyumu 2010
2. Uluslararası Adriyatikten Kafkaslara Geleneksel Gıdalar Sempozyumu 2013
3. Uluslararası Adriyatikten Kafkaslara Geleneksel Gıdalar Sempozyumu
4. Uluslararası Adriyatikten Kafkaslara Geleneksel Gıdalar Sempozyumu 2010
Yararlı Linkler
Galeri
İletişim
Haber Arşivi
Doç Dr. Göksel TIRPANCI SİVRİ, Avrupa Birliği COST Projelerinde Görev Aldı
(2025-02-10)
İMEP Uygulamasına Katılacak Öğrencilerimiz için İMEP Hazırlık Eğitimi Yapıldı
(2025-01-24)
4. Sınıf Öğrencilerimizin Tasarım Dersi Sunumları Yapıldı
(2025-01-10)
Lisans Öğrencilerimiz ile Akademik Danışmanları2024-2025 Güz Dönemi Değerlendirme Toplantılarını yaptılar
(2024-12-27)
Tahıl İşleme Teknolojisi Dersi kapsamında Eksun Fabrikasına teknik gezi
(2024-12-24)
Çorlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Gıda Teknolojisi Bölümü Bölümümüzü Ziyaret Etti
(2024-12-20)
TED Koleji Öğrencilerine TÜBİTAK Projeleri Tanıtım Sunumu
(2024-12-11)
Enstrumantal Analizler Dersi Kapsamında Nabiltem Gezisi
(2024-12-09)
Prof. Dr. İbrahim Palabıyık Uluslararası Proje Başarısı
(2024-12-07)
ŞatoNuzun Şarap Fabrikasına Teknik Gezi
(2024-12-06)
Gıda Mühendisliğinde Tasarım Dersi Harun Tuygan katkılarıyla gerçekleştirildi.
(2024-11-09)
Balkaya Alabalık Çiftliğine Teknik Gezi Düzenlendi
(2024-11-01)
2024 yılı Güz Dönemi Bölüm Danışma Kurulu (iç-dış paydaş) toplantısı yapıldı
(2024-10-30)
16 Ekim Dünya Gıda Günü Konferansı
(2024-10-17)
2024-2025 Eğitim Öğretim Yılında Bölümümüz 1. Sınıfı olan öğrencilere yönelik bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi
(2024-10-09)
TÜBİTAK 1001 Projesi Kabul Edildi
(2024-09-09)
TAGEM Araştırma Projesi Kabul Edildi
(2024-09-09)
Bölümüz mezunu Mehmet Aluç vefat etti
(2024-08-02)
2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı İMEP Final Sunumları yapıldı
(2024-06-28)
Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü 39. Dönem Mezuniyet Töreni Gerçekleşti
(2024-06-04)
İşletmede Mesleki Eğitim (İMEP) Programı 6. kez başlatıldı
(2024-03-29)
Öğrencilerimizin TÜBİTAK Proje Başarısı
(2024-03-25)
Bölüm Öğretim Üyemizin Akademik Yükselmeleri
(2024-03-01)
Araş.Gör. Dr. Göksel Tırpancı Sivri''ye TÜBİTAK’tan Doktora Sonrası Araştırma Desteği
(2024-02-28)
TÜBİTAK 1002 Projesi Kabul Edildi
(2024-02-26)
Filibe Gıda Teknolojisi Üniversitesi Rektörü ile İkili İşbirliği Toplantısı Yapıldı
(2024-02-16)
Bölümümüz TÜGİP Bilgilendirme Toplantısı Kapsamında Tekirdağlı Gıda Sanayicileri ile Buluştu
(2024-02-02)
Plovdiv Gıda Teknolojileri Üniversitesi''nden Bölümümüze Ziyaret
(2024-02-02)
Bölüm Öğretim Üyelerimizin Gururlandıran Proje Başarısı
(2024-01-03)
Tahıl İşleme Teknolojisi Dersi kapsamında 4. sınıf öğrencilerimiz ile teknik gezi.
(2023-12-27)
Öğrencilerimizle Kalite Süreçlerinin Yönetilmesi İçin Toplantılar Yapıldı
(2023-12-27)
TÜBİTAK 1002 projesi kabul edildi!
(2023-12-11)
Harun Tuygan''ın Katılımı ile Öğrencilerimize Yönelik Kariyer Söyleşisi Yapıldı
(2023-12-05)
Eriş Gıda Noodle Üretim Tesislerine Teknik Gezi
(2023-11-15)
2024 yılı Yaz Stajı Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı
(2023-11-14)
4. sınıf Öğrencilerimiz ile Teknik Gezi
(2023-10-20)
TÜGİP Heyeti ile Tanıtım ve Değerlendirme Toplantısı Yapıldı
(2023-10-18)
Prof. Dr. İsmail Yılmaz`dan 16 Ekim Dünya Gıda Günü kapsamında basın açıklaması
(2023-10-17)
Prof. Dr. Tuncay Gümüş`ün danışman olduğu TÜBİTAK Uluslararası Proje Başvurusu kabul edildi
(2023-10-17)
2023-2024 Eğitim Öğretim Yılında Bölümümüz 1. Sınıfı olan öğrencilere yönelik bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi
(2023-10-12)
Bölüm Danışma Kurulu (iç-dış paydaş) toplantısı yapıldı
(2023-10-10)
Bölümümüz Öğrencilerinin TÜBİTAK Proje Başarısı
(2023-10-02)
38. Dönem Mezuniyet Töreni
(2023-06-05)
Erasmus Personel Eğitim Alma Hareketliliği kapsamında bölümümüze ziyaret
(2023-05-30)
‘Uzmanlaşan Üniversite’ Çalışmalarında Koordinatörlüğü Yürütecek Prof. Dr. İsmail YILMAZ’dan Rektöre Ziyaret
(2023-05-26)
2023 yılı Bölüm Danışma Kurulu (iç-dış paydaş) toplantısı yapıldı
(2023-05-24)
Dr. Öğr. Üyesi Suzan Uzun''un Projesine TÜBİTAK Desteği
(2023-05-12)
Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Gıda Teknolojisi Alanı Öğrencileri Bölümümüzü ziyaret etti
(2023-05-11)
Doç. Dr. İbrahim Palabıyık''ın Patent Başarısı
(2023-05-11)
ÜNİVERSİTEMİZ “GIDA BİYOTEKNOLOJİSİ” ALANINDA DESTEKLENECEK
(2023-05-05)
Lisans Öğrencilerimiz ile Akademik Danışmanları Dönem Değerlendirme Toplantılarını yaptılar
(2023-05-04)
2022 - 2023 Yılı İMEP Değerlendirme Toplantısı Yapıldı
(2023-04-06)
Dr. Öğr. Üyesi Didem SÖZERİ ATİK''e TÜBİTAK''tan burs desteği
(2023-04-05)
Bölümümüz ile Cargill Firması arasında Ortak Uluslararası Proje Olanakları ile İlgili Toplantı Yapıldı
(2023-03-14)
Bölüm Öğretim Üyemiz Fatma Coşkun Doçent Ünvanı Aldı
(2023-02-16)
2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Öndeğerlendirme Toplantısı Yapıldı
(2023-02-10)
Bölümümüzden, Üniversitemiz Rektörlüğüne Tebrik Ziyareti
(2023-01-03)
Prof. Dr. Murat Taşan Rektör Yardımcılığı Görevine Atandı
(2023-01-01)
1. Sınıf öğrencilerimiz ile Kariyer Planlama dersi kapsamında NKÜTEK ziyareti yapıldı
(2022-12-08)
2022-2023 İMEP Yerleştirmeleri yapıldı
(2022-12-05)
Bölümümüz 1995 yılı mezunları yeniden buluştu
(2022-11-26)
Merhum hocamız Prof. Dr. Mehmet DEMİRCİ kabri başında anıldı
(2022-11-24)
Staj Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı
(2022-11-22)
Öğrencilerimiz ile Kalite Süreçleri hakkında toplantı
(2022-11-17)
2022-2023 Eğitim Öğreim Yılında Bölümümüz 1. Sınıfı olan öğrencilere yönelik bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi
(2022-10-05)
Bölüm Danışma Kurulu (iç-dış paydaş) toplantısı yapıldı
(2022-09-21)
2021-2022 İşletmede Mesleki Eğitim (İMEP) Sonuç Raporu Yayınlandı
(2022-09-13)
Bölüm Başkanı Değişikliği
(2022-07-22)
Öğrencilierimizin TÜBİTAK projesi başarısı
(2022-06-01)
Öğrencilerimizin Dünya Süt Günü etkinliği
(2022-05-30)
2022 İMEP Değerlendirme Toplantısı Yapıldı
(2022-04-26)
Öğrencilerimizin İşletmede Mesleki Eğitim Süreci Devam Ediyor
(2022-03-30)
2021-2022 Akademik Yılı Bahar Yarıyılı itibariyle İşletmede Mesleki Eğitim Programı (İMEP) 4. kez başlatılıyor
(2022-02-15)
Gıda Mühendisliğinde Tasarım Dersi Sunumları
(2021-12-30)
Bahar Dönemi Yani Ders Planlarının Görüşüldüğü Bölüm Toplantısı Yapıldı
(2021-12-29)
Umurbey Şarapçılığa Teknik Gezi
(2021-12-03)
ACI KAYBIMIZ
(2021-11-25)
Öğrencilerimizden ince davranış
(2021-11-24)
2021-2022 Eğitim Öğreim Yılında Bölümümüz 1. Sınıfı olan öğrencilere yönelik bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi
(2021-10-06)
TNKÜ Gıda Mühendisliği Bölümü 36. dönem mezunlarını vermenin gururunu yaşıyor.
(2021-09-24)
Duayen Hocamız Prof. Dr. Mehmet DEMİRCİ Dünya Süt Günü Paneline Katıldı
(2021-06-01)
Bölümümüz 1. Sınıf öğrencilerine yönelik bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi
(2021-05-30)
Öğretim Üyesi Doç.Dr.İbrahim PALABIYIK''ın Yürütücüsü olduğu TÜBİTAK-1002 Projesi Kabul Edildi
(2021-05-11)
Öğretim Üyesi Doç.Dr.İbrahim PALABIYIK''ın Yürütücüsü olduğu TÜBİTAK-1505 Üniversite-Sanayi İşbirliği kapsamındaki Projesi Kabul Edildi
(2021-05-11)
BÖLÜMÜMÜZ DEĞERLİ ÖĞRETİM ÜYESİ PROF. DR. MEHMET DEMİRCİ AKADEMİK HİZMET SÜRESİNİ TAMAMLADI
(2021-05-07)
Bölümümüz İç ve Dış Paydaşları ile toplantı yapıldı
(2021-03-10)
MÜDEK Başvurusu Hazırlık Toplantısı Gerçekleştirilmiştir
(2021-02-18)
Bölümümüz Öğretim Üyesi Doç. Dr. İbrahim Palabıyık''ın yazar olarak bulunduğu 12 bilimsel eseri Q1 kategorisindeki dergilerde yayınlandı
(2020-11-11)
Dr.Öğr.Üyesi Figen DAĞLIOĞLU''nun Emeklilik Töreni
(2020-08-12)
2020 yılı İntörn Mühendislik Programı Sonuç Raporu
(2020-07-30)
Propolisli Sakız
(2020-07-06)
Bölümümüz Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ahmet Şükrü DEMİRCİ Biyoteknoloji Alanında ‘Top 10 Bireysel Patent Sahipleri’ Listesinde Yer Aldı
(2020-04-21)
İntörn Mühendislik Eğitim Programı 3. kez başlatıldı.
(2020-02-10)
Uluslararası Öğrenciler ile Dönem Sonu Değerlendirme Toplantısı
(2019-12-20)
Gıda Sanayinde Yeni Gelişmeler Dersi Poster Sunumları
(2019-12-18)
Mezuniyet Sonrası Hayat Kariyer Günü Söyleşisi Gerçekleştirildi
(2019-12-04)
İntörn Mühendislik Programı 2019 yılı sonuç raporu yayınlandı
(2019-09-19)
2019 yılı İntörn Mühendislik Programımız Başarı ile Tamamlandı
(2019-06-12)
Namık Kemal Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü 34. Dönem Mezunları
(2019-05-06)
2019 yılı İntörn Mühendislik Programına Katılan Öğrencilerimizle Değerlendirme Toplantısı Yapıldı
(2019-04-08)
ACI KAYBIMIZ
(2019-02-23)
İntörn Mühendislik Eğitim Programının 2017-18 Yıllık Faaliyet Raporu Hazırlandı
(2018-10-17)
İlk İntörn Mühendislerimizin Gururunu Yaşıyoruz
(2018-05-31)
Namık Kemal Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü 33. Dönem Mezunları
(2018-05-11)
İntörn Mühendislik Eğitimi Programına Katılan Öğrencilerimizle Durum Takibi Toplantısı Yapıldı
(2018-04-09)
Gerçeklerin Işığında Gıdada Kirletilen Bilgiler Konferansı Verildi
(2018-03-13)
İntörn Öğrencilerimiz
(2018-03-12)
Tekirdağ İli “Gıda Sektörü Üniversite Buluşması” toplantısı gerçekleştirildi
(2017-12-15)
Gıda Mühendisliği Bölümü İntörn Mühendislik Programı Protokolleri İmzalandı
(2017-11-29)
8 Kasım 2017 Mehmet Reis konferansı
(2017-11-08)
31. Dönem Mezuniyet Töreni
(2016-06-03)
CCC. Continental Confectionery Company Teknik Gezisi
(2015-12-24)
Bölümümüz Öğretim Üyesi Prof. Dr. İsmail YILMAZ rektör yardımcısı olarak atandı.
(2015-12-10)
Eksun Gıda Tarım San ve Tic. A.Ş. ve AK GIDA San. ve Tic. A.Ş. Fabrikaslarına Teknik Gezi
(2015-12-04)
21. Gıda Gecesi
(2015-11-18)
III.Uluslararası Adriyatikten Kafkaslara Geleneksel Gıdalar sempozyumu Saraybosna’da gerçekleştirildi
(2015-10-12)
30. Dönem Mezunlarımız, Mezuniyet Töreni
(2015-06-19)
İTÜ GMK Ar-Ge Fikirleri Yarışmasında Bölümümüz 4.Sınıf Öğrencileri Üçüncülük Ödülünü Kazandılar
(2015-02-24)
Kadir Gürbüz GÜNER Doktora Tez Savunması
(2014-12-24)
4. Sınıf öğrencilerimizle teknik geziler
(2014-12-01)
20. Gıda Gecesi
(2014-11-12)
3.Uluslararası Adriyatik'ten Kafkaslar'a Geleneksel Gıdalar Sempozyumu
(2014-10-27)
Saraybosna Devlet Üniversitesi'nden Üniversitemize ve Bölümümüze Ziyaret
(2014-09-29)
Yunanistan'nın Democritus Üniversitesi'den Erasmus Programı Kapsamında Bölümümüze Ziyaret
(2014-09-19)
Üniversitemiz Tanıtım Günlerinde Bölümümüz Tanıtıldı
(2014-07-07)
29. Dönem Mezunlarımız, Mezuniyet Töreni
(2014-06-23)
Geleneksel Gıdalar Sempozyumu Saraybosna
(2014-06-18)
21 Mayıs Dünya Süt Günü Etkinliği
(2014-05-21)
2. GELENEKSEL BAHAR PİKNİĞİ
(2014-05-05)
Mehmet Yaşin ile Söyleşi
(2014-04-21)
Karacakılavuzlu Dağlı Kardeşler Süt Fabrikası'na Teknik Gezi
(2014-04-10)
II. ULUSAL BİTKİSEL YAĞ KONGRESİ
(2014-04-09)
Nazan Tokatlı Demirok Doktora Tez Savunma Sınavı
(2014-04-03)
Eksun Gıda Tarım San ve Tic. A.Ş. ve Efes Pilsen Lüleburgaz Fabrikalarına Teknik Gezi
(2013-12-12)
AK GIDA San. ve Tic. A.Ş.’nin Lüleburgaz’daki Fabrikası'na Teknik Gezi
(2013-11-29)
BALİN Detay Gıda San. ve Tic. A.Ş.’nin Çorlu’daki Fabrikasına Teknik Gezi
(2013-11-27)
19. Gıda Gecesi
(2013-11-21)
‘’ İnovasyon 101: Her Zaman Bir Adım Önde ‘’ Sohbet Toplantısı
(2013-11-20)