Gıda Mühendisliği
2014-05-05

2. GELENEKSEL BAHAR PİKNİĞİ



Namık Kemal Üniversitesi Gıda Topluluğu'nun organize ettiği 2.Geleneksel Gıda Topluluğu Pikniği 03.05.2014 tarihinde Üniversitemiz Çamlık Kantini'nde çok sayıda akademik personelin ve öğrencimizin katılımıyla gerçekleşmiştir.

Pikniğimize Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Osman ŞİMŞEK, Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanı Sayın Prof. Dr. Mehmet DEMİRCİ ve diğer öğretim elemanları, aileleri ve Gıda Mühendisliği Bölümü öğrencileri ile Gıda Topluluğu üye öğrencileri katılım sağlamıştır. Ayrıca Gıda Mühendisliği Bölümünden daha önceki yıllarda mezun olmuş ve Gıda Topluluğunun kurulmasında önemli görevler üstlenmiş ve başkanlığını yapmış Sn. Duygu KORUCU, Sn. Utku BİLGİLİ de etkinliğimize katıldılar ve günün anısına kendilerine hazırladığımız hediyeleri Teknik Bilimler Müdürü Sayın Doç. Dr. İsmail Yılmaz’ın elinden aldılar.

Saat 10.00 da kahvaltı servisiyle başlayan piknikte gün boyu yarışmalar, oyunlar, müzik eşliğinde eğlenceler gerçekleştirilmiştir.Gerek mezun gerekse mevcut öğrencilerle ve değerli hocalarla yaklaşık 200 kişinin katılımı ile gerçekleştirilen piknikte tavla turnuvası, halat çekme yarışı, çuval yarışı, dart turnuvası, canlı müzik etkinlikleri gerçekleştirilmiş ve eğlenceli bir ortam sağlanmıştır. Yarışmalarımızı kazanan öğrencilere ödülleri takdim edilmiştir.

Pikniğin gerçekleşmesine katkıda bulunan Gıda, Tarım, Hayvancılık Bakanlığı Kağıthane İlçe Müdürü Sayın Gökhan DİK’e, Üniversitemiz Yemek İşletmeleri Sorumlusu Sayın Mebrure GEÇGEL’e, pikniğin organizasyonunda yer alan tüm öğrencilere ve katılımcılara  teşekkür ederiz.