Gıda Mühendisliği
2020-07-30

2020 yılı İntörn Mühendislik Programı Sonuç Raporu



 
 
 

    Fakültemiz Gıda Mühendisliği Lisans Programında 8.yarıyılda okuyan öğrenciler için intörn mühendislik eğitimi mevcut müfredata alternatif olarak verilmektedir.3 Şubat-22 Mayıs 2020 tarihleri arasında 16 hafta, 80 iş günü olarak planlanmış fakat içinde bulunduğumuz pandemi dönemi nedeniyle 6 hafta sürmüş ve Yüksek Öğretim Kurulu kararıyla 13 Mart tarihinde sonlandırılmıştır. 

     İntörn Mühendislik Eğitimi Programına katılan 29 intörn mühendisi öğrencimiz, ülkemiz gıda sektörünün önde gelen, 18 kurumsal ulusal ve uluslararası firmada, içinde bulunduğumuz pandemi dönemi nedeniyle 6 hafta süren eğitimlerine rağmen çok başarılı bir süreç geçirdiklerini bildirmişlerdir. Öğrencilerimiz bu programda çok değerli bilgi ve deneyimler kazandıklarını ifade etmişlerdir. 

   İntörn Mühendislik Eğitimi Programına katılan öğrenciler hazırladıkları sonuç raporları ile gıda firması bünyesinde gerçekleştirdikleri araştırma çalışmaları ve diğer faaliyetleri, aldıkları görevleri ve eğitimleri bildirmişlerdir. Gıda firmasının intörn mühendislik eğitimine ve intörn mühendis olarak da öğrencilerimizin gıda firmasına katkıları İntörn Mühendislik Eğitimi Akademik Danışmanı Öğretim Üyeleri tarafından ayrıntılı olarak değerlendirilmiştir.  İntörn eğitimi ile ilgili öğrencilerimizin memnuniyet durumunu gösteren sonuç raporu linkte yer almaktadır.

                                SONUÇ RAPORU