Gıda Mühendisliği
2022-10-05

2022-2023 Eğitim Öğreim Yılında Bölümümüz 1. Sınıfı olan öğrencilere yönelik bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi



 

 Gıda Mühendisliği Bölümünü yeni kazanan öğrencilerin üniversite ortamına daha iyi uyum sağlamaları, üniversite ve bölüm olanaklarını tanımaları amacıyla oryantasyon programı 03 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştirildi. Programa, Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. İsmail Yılmaz, Bölüm Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Serap Duraklı Velioğlu, Dr. Öğr. Üyesi Kadir Gürbüz Güner ile 1. Sınıf Akademik Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Suzan Uzun katıldı. 
 
Oryantasyon toplantısında Dr. Öğr. Üyesi Suzan Uzun bölüm hakkında genel tanıtım yaparak; bölüm olanakları, Erasmus ve Mevlana Programları, İşletmede Mesleki Eğitim gibi konularda öğrencileri bilgilendirdi. Dr. Öğr. Üyesi Kadir Gürbüz Güner, Gıda Topluluğu’nun önemi ve çalışmaları hakkında öğrencilere bilgi verdi. 
 
Toplantıda;
Bölüm Tanıtım Sunumu,
Üniversitemiz Önlisans ve Lisans  Eğitim ve  Öğretim Yönetmeliği, 
Öğrenci  değişim (Erasmus, Farabi vb.)  programları,
Yatay  geçişler,
Staj ve işyerinde mesleki eğitim uygulamaları,
Burslar,
Üniversitemiz ve Bölüm web sayfalarının tanıtımı ve duyuruların takibi konularında bilgilendirme yapılarak karşılıklı değerlendirmelerde bulunuldu. 
 
Öğrencilerden gelen soruların yanıtlanmasından sonra oryantasyon toplantısı, Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. İsmail Yılmaz’ın başarı temennileri ile son buldu.