Gıda Mühendisliği
2023-04-06

2022 - 2023 Yılı İMEP Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi Gıda Mühendisliği olarak 2018 yılında, mezun durumdaki öğrencilerin mesleki farkındalıklarını ve yeterliliklerini önemli oranda artırma amacıyla başlattığımız İşletmede Mesleki Eğitim (İMEP) uygulamasına 2022-2023 eğitim öğretim döneminde katılan öğrencilerimiz ile 2 Nisan 2023 Pazar günü ara değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya İşletmede Mesleki Eğitim Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Ümit GEÇGEL, İMEP danışmanı Doç.Dr.Ahmet Şükrü DEMİRCİ ve 4.sınıf akademik danışmanı Araş.Gör.Dr.Deniz Damla ALTAN KAMER'in yanısıra İMEP'e giden öğrencilerimizden 13'ü bizzat 3 tanesi ise uzaktan bağlantı yoluyla katıldı. Ülkemizde gıda sektöründe önde gelen firmalarında mesleki eğitim yapma imkanı bulan öğrencilerimiz, İMEP’te yaşadıkları tecrübe ve yapmış oldukları tespitleri aktardı. Öğrencilerimiz, İMEP’in kendilerine çok farklı bir bakış açısı getirdiğini, derslerde alınan bilginin de ötesinde gıda mühendisliği vizyonunun ne demek olduğunu, ne gibi sorumlulukları olduğunu kavradıklarını ve iş hayatı hakkında daha detaylı bilgi sahibi olduklarını dile getirdiler. Toplantı hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.