Gıda Mühendisliği
2022-04-26

2022 İMEP Değerlendirme Toplantısı Yapıldı



 

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi Gıda Mühendisliği olarak, mezun durumdaki öğrencilerin mesleki farkındalıklarını ve yeterliliklerini önemli oranda artırma amacıyla başlattığımız İşletmede Mesleki Eğitim (İMEP) uygulamasına 2021-2022 eğitim öğretim döneminde katılan öğrencilerimiz ile 24 Nisan Pazar günü toplantı gerçekleştirildi. Toplantıya Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ömer Öksüz, İşletmede Mesleki Eğitim Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Ümit Geçgel, İMEP danışmanları ve Gıda Mühendisliği Bölümü öğretim üyeleri katıldı. Ülkemizde gıda sektöründe önde gelen firmalarında mesleki eğitim yapma imkanı bulan öğrencilerimiz, İMEP’te yaşadıkları tecrübe ve yapmış oldukları tespitleri aktardı. Öğrencilerimiz, İMEP’in kendilerine çok farklı bir bakış açısı getirdiğini, derslerde alınan bilginin de ötesinde gıda mühendisliği vizyonunun ne demek olduğunu, ne gibi sorumlulukları olduğunu kavradıklarını ve iş hayatı hakkında daha detaylı bilgi sahibi olduklarını dile getirdiler. Toplantı hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.