Gıda Mühendisliği
2023-10-12

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılında Bölümümüz 1. Sınıfı olan öğrencilere yönelik bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi



 

Bölümümüzü yeni kazanan öğrencilerin üniversite ortamına daha iyi uyum sağlamaları, üniversite ve bölüm olanaklarını tanımaları amacıyla oryantasyon toplantısı 12 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirildi. Programa, Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. İsmail Yılmaz, Dr. Öğr. Üyesi Suzan Uzun, Dr. Öğr. Üyesi Kadir Gürbüz Güner ile 1. Sınıf Akademik Danışmanı Doç. Dr. Fatma Coşkun katıldı. 
Oryantasyon toplantısında Doç. Dr. Fatma Coşkun bölüm hakkında genel tanıtım yaparak; bölüm olanakları ve bölümümüzde görecekleri eğitim ile ilgili bilgi verdi.  Bölüm Erasmus Koordinatörü Suzan Uzun Erasmus programı ile ilgili kısa bir bilgilendirme yaptı. Ardından Bölüm Başkanımız Prof. Dr. İsmail Yılmaz, İMEP uygulaması ve Gıda Topluluğu hakkında da bir takım önemli hususlara değindi.  
 Toplantıda;
Bölüm Tanıtım Sunumu,
Üniversitemiz Önlisans ve Lisans  Eğitim ve  Öğretim Yönetmeliği, 
Öğrenci  değişim (Erasmus, Farabi vb.)  programları,
Yatay  geçişler,
Staj ve işyerinde mesleki eğitim uygulamaları,
Burslar,
Üniversitemiz ve Bölüm web sayfalarının tanıtımı ve duyuruların takibi konularında bilgilendirme yapılarak karşılıklı değerlendirmelerde bulunuldu. 
Öğrencilerden gelen soruların yanıtlanmasından sonra oryantasyon toplantısı, Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. İsmail Yılmaz’ın başarı temennileri ile son buldu.