Gıda Mühendisliği
2023-05-24

2023 yılı Bölüm Danışma Kurulu (iç-dış paydaş) toplantısı yapıldı



 

Bölüm Danışma Kurulu (iç-dış paydaş) toplantısı, 24 Mayıs 2023 Çarşamba günü saat 11:00’da online olarak gerçekleştirilmiştir. Toplantıya, Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. İsmail YILMAZ, SBS Bilimsel Bio Çözümler San. ve Tic. A.Ş. Tedarik Zinciri Direktörü Harun TUYGAN,  İREKS Gıda Sanayi A.Ş. Fabrika Müdürü Yasemin SAVAŞ TUĞLUTekirdağ İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Gıda ve Yem Şube Müdürü Kamil YAMANTekirdağ Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü Müdür Yardımcısı Mehmet ÖZKAN,  YADELA Gıda San. ve Tic. Ltd. Şti Genel Müdürü Volkan SEVİNÇ, Bölüm Öğrenci Temsilcisi  Cansu BOZYURT ve Bölüm Öğretim Üyeleri katılım sağladı.

Bölüm Başkanı Prof. Dr. İsmail YILMAZ’ın açılış konuşması ile başlayan toplantıda,  Üniverstemizin YÖK tarafından Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Gıda Biyoteknolojisi alanında “Uzmanlaşan Üniversite” seçilmesi konusuna değinerek bilgilendirme yaptı.

Ayrıca bu dönem başarı ile tamamlanan İşletmede Mesleki Eğitim Programı ve bölüm öğretim üyelerimizin patent ve TÜBİTAK projeleri hakkında değerlendirmelerde bulundu. 

Bölüm Danışma Kurulu üyelerinin görüş ve önerileri kayıt altına alınarak, toplantıda alınan kararlar, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi Danışma Kurulu Çalışma İlkeleri gereğince Bölüm Danışma Kurulu Değerlendirme Raporu” halinde hazırlanarak, Bölüm Akademik Kuruluna, ardından Fakülte Dekanlığına sunulacaktır.

Katılım ve katkı sağlayan tüm Danışma Kurulu üyelerine tekrar teşekkür ederiz.

 

Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanlığı