2023-06-05

38. Dönem Mezuniyet Töreni

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü 38. dönem mezuniyet töreni 2 Haziran 2023 Cuma Günü gerçekleştirildi. 4 sene boyunca aynı sıralarda dirsek çürüterek "Gıda Mühendisi" unvanını almaya hak kazanan öğrencilerimizin coşkusu ile şenlenen törende öğrenci ailelerinin yaşadıkları gurur ve mutluluk gözlerinden okunuyordu.

Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanı Sayın Prof. Dr. İsmail YILMAZ tarafından dönem birincisi Songül FİLİZ, dönem ikincisi Eda AYAN ve dönem üçüncüsü Kübra KARAGÖZ’e başarılarından dolayı bölüm hediyeleri takdim edildi.

Bizler de Tekirdağ Namık Kemal üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü olarak bu vesileyle, Gıda Mühendisi olarak aramıza katılan tüm genç meslektaşlarımızı bir kez daha kutluyor ve başarılarının daim olmasını diliyoruz.