Gıda Mühendisliği
2023-10-10

Bölüm Danışma Kurulu (iç-dış paydaş) toplantısı yapıldı



 

Bölüm Danışma Kurulu (iç-dış paydaş) toplantısı, 10 Ekim 2023 Salı günü saat 11:00’da online olarak gerçekleştirilmiştir. Toplantıya, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat TAŞAN, Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. İsmail YILMAZ, SBS Bilimsel Bio Çözümler San. ve Tic. A.Ş. Tedarik Zinciri Direktörü Harun TUYGAN,   Tekirdağ İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Gıda ve Yem Şube Müdürü Kamil YAMAN, Tekirdağ Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü Müdür Yardımcısı Mehmet ÖZKAN,  YADELA Gıda San. ve Tic. Ltd. Şti Genel Müdürü Volkan SEVİNÇ, Tarımsal Biyoteknoloji Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Yusuf SÜRMELİ, Bölüm Öğrenci Temsilcisi  Cansu BOZYURT ve Bölüm Öğretim Üyeleri katılım sağladı.
 
Bölüm Başkanı Prof. Dr. İsmail YILMAZ’ın açılış konuşması ile başlayan toplantıda,  Üniverstemizin YÖK tarafından Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Gıda Biyoteknolojisi alanında “Uzmanlaşan Üniversite” seçilmesi konusuna değinerek bilgilendirme yaptı.
 
Ayrıca bölümümüz tarafından başarı ile uygulanmakta olan İşletmede Mesleki Eğitim Programı hakkında güncel bilgilendirmelerde bulunuldu.  Yine bölümümüz öğretim üyelerimizin patent ve TÜBİTAK projeleri hakkında bilgilendirmeler yapıldı. 
 
Bölüm Danışma Kurulu üyelerinin görüş ve önerileri kayıt altına alınarak, toplantıda alınan kararlar, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi Danışma Kurulu Çalışma İlkeleri gereğince “Bölüm Danışma Kurulu Değerlendirme Raporu” halinde hazırlanarak, Bölüm Akademik Kuruluna, ardından Fakülte Dekanlığına sunulacaktır.
 
Katılım ve katkı sağlayan tüm Danışma Kurulu üyelerine tekrar teşekkür ederiz.
 
 
 
Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanlığı