Gıda Mühendisliği
2014-07-03

II. ULUSAL BİTKİSEL YAĞ KONGRESİ

Üniversite-sanayi işbirliğini artırmayı hedefleyen Yağ Bilimi ve Teknolojisi Derneği (YABİTED) tarafından, bitkisel yağlarla ilgili bilimsel ve teknolojik gelişmeler ile yasal düzenlemelerin tartışılacağı II. Bitkisel Yağ Kongresi 7-9 Mayıs 2015 tarihleri arasında Namık Kemal Üniversitesi, Tekirdağ'da düzenlenecektir.

Bitkisel yağlarla ilgili araştırmalar yapan, sanayide hizmet veren ve yasal düzenleme çalışmalarını yürüten siz değerli paydaşları bir araya getirmek, kongrenin hedeflerine ulaşmasında en önemli etken olacaktır.

Duyurusu ekte verilen YABİTED II. Bitkisel Yağ Kongresi’ne sizleri davet etmekten büyük mutluluk duymaktayım. Kayıt, sözlü veya poster sunumları için özet gönderimi ve diğer işlemler http://www.yabitedbitkiselyagkongresi.org/2kongre adresinden yapılabilir. Broşür ve afişler basılı olarak konu ile ilgili tüm adreslere gönderilecektir.

Kongremizde sizleri de aramızda görmeyi diler, katılımınız ve desteğiniz için teşekkür ederim.

Saygılarımla

Prof. Dr. Aziz Tekin

Kongre Düzenleme Kurulu Başkanı

Kongre Sekretaryası İletişim