2024-03-25
Öğrencilerimizin TÜBİTAK Proje Başarısı
Bölümümüz 4. sınıf öğrencilerimizin Bitirme Tezi Dersi kapsamında hazırlamış oldukları aşağıdaki projeler TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı dahilinde TÜBİTAK tarafından destek kapsamına alınmıştır.
Öğrenci Adı | Sınıfı | Proje Konusu | Danışman Öğretim Üyesi |
Mert Kadir Aydoğdu' | 4. Sınıf | Emülsiyon Jel Tekniği Kullanılarak Badem Sütünden Vegan Krem Peynir Üretimi | Dr. Öğr. Üyesi Suzan Uzun |
Candan Erdoğan | 4. Sınıf | Arı Ekmeği İle Zenginleştirilmiş Fonksiyonel Yoğurt Üretimi | Prof. Dr. Ahmet Şükrü Demirci |
Aleyna Tali - Yusuf Sarı | 4. Sınıf | Soğuk Atmosferik Plazma Uygulamasının, Siyah Üzüm Suyunun Raf Ömrü Ve Kalite Özelliklerine Etkisinin İncelenmesi | Prof. Dr. Ahmet Şükrü Demirci |
Öğrencilerimizi ve danışmanlıklarını yürüten Öğretim Üyelerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.